Romantična Venecija i Otoci Lagune! 08.-09.10.'16. uz Svijet putovanja, prijevoz, smještaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo uz noćenje s doručkom za samo 399kn!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čarobnoj Italiji uz smještaj u smještaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama! Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 04.30 sati (peroni 502-506)! GARANTIRANO!!!

PONUDA UKLJUČUJE: Svijet putovanja -VENECIJA I OTOCI LAGUNE - 2 dana za samo 399 kn !!! GARANTIRANO!!!


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ZAGREB - VENECIJA

Polazak iz Zagreb s Autobusnog kolodvora u 04.30 sati (peroni 502-506). Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. Po dolasku šetnja gradom: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Smještaj u hotel u Lido di Jesolu ili okolici Venecije. noćenje.


2. dan OTOCI LAGUNE – ZAGREB

Doručak. Vožnja autobusom do Punte Sabbioni i dalje brodićem na prekrasne otočiće venecijanske lagune: TORCELLO, MURANO i BURANO. Posjetit ćemo otok Torcello, mjesto gdje je počela priča o Veneciji i Mletačkoj Republici, mjesto gdje je laguna nekad bila najneseljenija. Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku kratko i živio. Murano je poznat po izradi predmeta od stakla. Posjet radionici Murano stakla uz prikaz procesa izrade po staklu, a zatim Buranu, najslikovitijem otočiću lagune s vedrim raznobojnim kućicama neodoljiva šarma i tradicionalnom središtu izrade poznate venecijanske čipke. Slobodno vrijeme za osobne programe do povratka brodićem do Punte Sabbioni i polazak autobusa za Hrvatsku. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja

razglede Venecije  prema programu putovanja

licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta

smještaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama

troškove organizacije i prodaje aranžmana te jamčevno osiguranje I osiguranje od odgovornosti

CIJENA NE UKLJUČUJE 

ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

boravišna pristojba u hotelu od 1 eur – 3 eur po osobi po noćenju (u nekim hotelima se ne plaća)

doplata za jednokrevetnu sobu: 135 kn

vožnju brodom 2 dana: Punta Sabioni/San Marco/Punta Sabioni  i Punta Sabioni /otoci Torcello Murano i Burano/Punta Sabioni – 35 € (doplata na licu mjesta)

paket osiguranje:  putno zdravstveno osiguranje  + osiguranje od otkaza putovanja : 41,00 kn


ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati kod kupona i slijedeće podatke na e-mail: info@svijetputovanja.hr (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa).