Uživanje u Vodicama! Guštajte 3 dana uz 2 noćenja u apartmanu 1 (prizemlje) ili apartmanu 2 (prvi kat), oba s terasom, za 4 ili 6 osoba po super cijeni! Kuponi se mogu spajati!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi do 03.09.16. i od 10.09.16. do 15.10.16.! Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije ovisno o željenom terminu i vrsti apartmana! Kupon vrijedi za 4 ili 6 osoba, ovisno o odabranoj opciji!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu 1, prizemlje s vrtom 3*, sve za 4 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu 2, prvi kat s terasom 4*, sve za do 6 osoba.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail jardin.odak@gmail.com ili na mobitel 098 228 517, uz KOD kupona po primitku kupona.

Check in od 16 h, check out do 11 h (raniji check in moguć prema dogovoru).

Kupon vrijedi za 4 ili 6 osoba, ovisno o ponudi.


Kuća se sastoji od dva apartmana:


Apartman 1, prizemlje s vrtom ***

Apartman u prizemlju (50m2) sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, koji ima pristup vrtu, dvije spavaće sobe i kupaonice s wc-om.

Apartman je opremljen perilicom suđa, LCD TV-om, satelitskom antenom, bežičnim internetom i sefom.

Vrt je površine 350m2 i sastoji se od vrtne terase s namještajem, roštilja, vrtnog tuša s toplom vodom, te parkirnog mjesta.

Apartman 2, prvi kat ****

Apartman na prvom katu (80m2) sastoji se od dnevnog boravka koji ima pristup vanjskoj terasi, kuhinje, tri spavaće sobe i kupaonice s wc-om.

Apartman je opremljen perilicom suđa, perilicom rublja, klima uređajima, LCD TV-om, satelitskom antenom, bežičnim internetom, sefom.

Na opremljenoj terasi površine 25m2 gosti mogu uživati u ručku ili sunčanju, a u podnožju terase se nalazi jedno parkirno mjesto.


Kuća se nalazi na 15 minuta hoda od centra Vodica, odakle se može ići u razgledavanje otoka Kornata, Prvića, Zlarina i slično, a u blizini se nalaze i grad Šibenik, te postoji i mogućnost odlaska na slapove Krke i slično. 

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad Vodice iznimno atraktivnim.

Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Dok ste u Vodicama obavezno posjetite obližnje Nacionalne Parkove Krka i Kornati te prekrasni stoljetni grad Šibenik.