[OTOK PAG] Pozdrav ljetu!!! 2 dana odmora u prekrasnoj Novalji uz 1 noćenje u Pansionu Sretno Paško Sunce za dvoje i za samo 345 kn!!! Kuponi se mogu spajati!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LAST MINUTE! Zasigurno znate da je Novalja br. 1 po ljepoti i osebujnosti svojih plaža, očuvanoj prirodi, po zabavi i noćnom životu, po kvaliteti kulturno-povijesnih lokaliteta, mnoštvu sadržaja za sport i rekreaciju....stoga uživajte, spojite kupone i produžite boravak još malo ;) Kupon vrijedi do 30.09.16.!

Ponuda uključuje: 

Pozdrav ljetu u prekrasnoj Novalji u Pansionu Sretno Paško Sunce - 2 dana /1 noćenje za dvoje za samo 345 kn!!!

PAŠKO SUNCE  PANSION

Pansion Paško Sunce u svojoj ponudim ima 17 soba. U pansionu se nalazi 46 ležajeva u 17 soba.


NOVALJA

Kao zaljubljenik u ovo divno mjesto, zasigurno znate da je Novalja br. 1 po ljepoti i osebujnosti svojih plaža, očuvanoj prirodi, po zabavi i noćnom životu, po kvaliteti kulturno-povijesnih lokaliteta, mnoštvu sadržaja za sport i rekreaciju....


Novalja ima dugu, burnu i zanimljivu prošlost o čemu svjedoče brojni arheološki nalazi na raznim lokalitetima u gradu i njegovoj okolici. Cijeni se i tradicionalno pučko dvoglasno pjevanje nakanat koje ima i svoj festival, a klape "Navalia", "Luminali" i "Slavuji" (muške) i "Murtelice" (ženska) njeguju izvornu dalmatinsku klapsku pjesmu.

Umjerena mediteranska klima donosi suha i vruća ljeta te blage i vlažne zime. Najniža zabilježena temperatura u siječnju je -2 °C , dok je prosječna oko 5 °C . U kolovozu je prosječna temperatura oko 25 °C. More se zimi zagrije do 12 °C, a ljeti doseže 25 °C. Blagi klimatski uvjeti omogućavaju ugodan boravak na otoku tijekom cijele godine.


Check in: od 14:00 h, check out: do 12:00 h.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti slobodnih kapaciteta direktno sa hotelom na br.tel.: +385 (0)98 615 097!

ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda  rezervacije na mail: sretno-pasko-sunce@hotmail.com ili +385 (0)98 615 097 uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Kad ste već u Novalji preporučamo da posjetite i svjetski poznatu i priznatu ''hrvatsku Ibizu'' odnosno Party na Zrću i ludo i nezaboravno se provedete ;)

Mjesta za posjetiti na otoku Pagu! 

Lun - botanički vrt s najstarijim stablima maslina na Mediteranu

Lunjski maslinici predstavljaju istinsku oazu mira i jedan od najslikovitijih i najljepših kutaka otoka Paga. Među nebrojenim stablima maslina svojom se jedinstvenošću posebno izdvaja oko 1500 stabala divlje masline - olea oleaster, visokih 5 - 8 m i prsnog promjera 20 - 80 cm.



Ovo područje divlje masline, površine 24 ha, jedino je takve vrste na Jadranu te ima veliku botaničku vrijednost. Zbog svojih je karakteristika 1963. godine zaštićeno i proglašeno botaničkim rezervatom.
Pretpostavlja se da neke masline imaju  i više od dvije tisuće godina.

Antički vodovod - Talijanova buža, Novalja

Jedinstveni antički vodovod, akvedukt, iz 1. stoljeća, u narodu poznat kao Talijanova buža. U prošlosti je napajao Novalju vodom iz novaljskog polja. Ulaz u vodovod nalazi se unutar Gradskog muzeja koji u sebi čuva dio novaljskog kulturnog i etnološkog nasljeđa.

Jeste li znali da se na otoku Pagu još može vidjeti proizvodnja soli starim postupkom isušivanja u manjim glinenastim bazenima u koje se uvodi more?

Paški trokut i UFO misterij 

Samo koji kilometar od Novalje, na vrhu Velo tusto čelo, nalazi se prirodni fenomen, megalitski otisak u kamenu poznat kao „Paški trokut“. Trokut je istokračan, veličine 32 x 32 x 22 metra i ima oblik otiska glačala. Posjet ovom lokalitetu zahtijeva malo spretnosti u hodanju po kamenjaru jer nema utabane staze. Iako fenomen nije do kraja rasvijetljen i istražen, njegov nastanak neki povezuju s pojavom NLO-a nad cijelim paškim područjem u prošlim vremenima.