Hotel Toplice**** - TERME ČATEŽ! 2 noćenja s Polupansionom, 2 ulaza u Termalnu rivieru, 1x bowling ili squash ili badminton u terminu boravka, sve za 2 osobe i samo 1879 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 noćenja u dvokrevetnoj sobi hotela Toplice na bazi polupansiona (buffet doručak i večera) + 10 % popusta na wellness usluge u Spa & Wellness centru u hotelu Čatež + dva ulaza dnevno u zimsku Termalnu rivieru ili ljetnu Termalnu rivieru + korištenje fitness studia u hotelu Toplice + 1 x bowling ili squash ili badminton u terminu boravka + bogat animacijski program, sve za 2 osobe.

Sve pod jednim krovom

Zašto izabrati hotel Toplice? Jer djeca obožavaju bazene! Zbog povezanosti hotela sa zimskom Termalnom rivijerom i neposredne blizine ljetne Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za obitelji i ljubitelje aktivnog odmora.

Pod jednim krovom, putovi vas vode do vodenih doživljaja na zimskoj Termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mjesecima nude dašak ljeta, i do tajlandskih masaža, te aktivnosti u Sportskom centru. 

Restoran, u kojem uživate u samoposlužnim doručcima i večerama, povezan je sa atraktivnim tropskim vrtom. Djeca rado posjećuju dječji kutak sa vodenom animacijom.


O HOTELU

Hotel Toplice nudi smještaj u 131 sobi, 4 apartmana i 4 obiteljske suite. Suvremeno opremljene sobe jamče ugodan odmor.

Dvokrevetne sobe su prostrane i nude mogućnost dodatnog kreveta. Apartman i obiteljske suite primjerne su i za više člane obitelji.

Hotel ima vlastito parkiralište.

Višenamjenska dvorana je dio sportske ponude, a zbog veličine primjerena je i za izvedbu većih poslovnih i društvenih događanja. 

Vezni hodnik s hotelom Čatež, omogućava neposredan dostup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi suvremenog Zdravstvenog centra.

Na zimskoj Termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m2 unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama.

Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Kada je sporosti dosta, slijedi zabava na valovima ili na divljoj rijeci. Spustite se u vodene doživljaje na toboganu skakaonici ili kamikazi. Ljubitelje brzog spusta oduševiti će tobogan sa zatvorenom cijevi i svjetlosnim efektima, ako tražite iznenađenje za vas je drvo doživljaja.

Na gorskim grebenima vulkanske gore otkrijte galerije uređene u plaže i opustite se u masažnim prostorima.

Kada vas namami ljetno sunce, vezni mostom uputite se na nastavak kupanja na ljetnoj Termalnoj rivijeri.


Ljetna Termalna rivijera sa najvećim vanjskim bazenskim kompleksom daleko uokolo, omogućava zabavu za sve generacije na više od 10.000 m² termalnih vodenih površina. Očekuju vas vodene atrakcije i bazeni različitih oblika sa temperaturom termalne vode od 26 do 36 st. C.

Uživajte u vodi u tisuće oblika. Tobogani, gusarski otok, spora rijeka, bazen s valovima, dječji bazeni, igračke, whirlpooli... Teško ćete sve isprobati u jednom danu.


U Termama Čatež vrijeme nije ograničenje za vodene užitke. Samo prijelaz preko povezujućeg mosta razdvaja vas od nastavka kupanja u zimskoj Termalnoj rivijeri.

Ljubiteljima saune preporučamo posjet Sauna parka sa osam različitih sauna, 3 solarija i više bazenčića. Priuštite si i masažu tijela.


Projekt izgradnje 3. kupole zimske Termalne rivijere sufinanciran je bespovratnim sredstima Europskoga fonda za regionalni razvoj.

Kada padne noć, zaplešite u ritmu glazbe u Tropskom vrtu. Nazdravite cocktailom u Pubu Cabana Cafe. Samo korak dalje, možete potražiti sreću u Salonu za igranje Casino Lido Terme Čatež.