Jesenski odmor u Selcu!!! Uživajte 3 dana u Apartmanima Cindrić u Selcu udaljenim tek 40 m od mora uz 2 noćenja za 2 osobe do 03.10.2016. za 379 kn!!!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Cindrić smješteni su samo 50 metara od mora u Selca. Nude apartmane s SAT TV i besplatnim privatnim parkingom. Kupon se može iskoristiti isključivo do 03.10.2016.!

Ponuda uključuje: 3 dana /2 noćenja u Apartmanima Cindrić u Selcu za 2 osobe do 03.10.2015. za 379 kn!!!


Nadoplata za više osoba 7 eura za 2 noćenja/osobi, nadoplata za boravišne pristojbe na licu mjesta u iznosu od 7 kn/danu/osobi.

Boravišna pristojba 1 Euro ( 7,5kn) djeca do 12 godina ne plačaju, djeca iznad 12 godina 0,50 Eura (3,50kn).

            U slučaju ako apartman posjeduje klimu cijena po želji gosta je 5 Eura/ dan.

Obavezna telefonska potvrda rezervacije sa vlasnikom Goran Cindrić na mob: 091/523-79-76, uz KOD i ID kupona po primitku.

Apartmani Cindrić smješteni su samo 50 metara od mora u Selca. Nude apartmane s SAT TV i besplatnim privatnim parkingom. Grad Crikvenica udaljen je 2,5 km.

Svi apartmani sastoje se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka. Svaki ima kupaonicu sa sušilom za kosu. Neki dolaze s malim balkonom. 

Najbliža trgovina prehrambenim proizvodima udaljena je 50 metara, kao i bar i restoran koji poslužuje domaća jela. 

Gosti iz Selca mogu svakodnevno pohoditi organizirane izlete u obližnje Nacionale parkove Plitvička jezera, Risnjak i Paklenica ili izlete brodom na otok Krk.


Zabranjeno: uvođenje kućnih ljubimaca i pušenje u apartmanu, dozvoljeno pušenje na terasi i balkonu!


Selce

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. 

Selce je nositelj brojnih odličja za kvalitetu ponude i uređenost mjesta, čak je četiri puta proglašeno za najuređenije turističko mjesto na Kvarneru, a 2002. godine je osvojilo prvo mjesto u akciji Hrvatske turističke zajednice “Plavi cvijet” kao najuređenije turističko mjesto na Jadranu.

 

Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.