[ZAGREB] Zaboravite na bolno čupanje dlačica! Rješite ih se brzo, bezbolno i bez po' muke! Epilacija cijelog ženskog tijela medicinskim laserom uz Bella Estetic Studio u 6 dolazaka i za samo 679kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prednost MEDICINSKOG ,,CERRI,, LASERA je u tome što daje BRŽE, BOLJE I DUGOTRAJNIJE rezultate za razliku od ostalih aparata koji se nalaze na našem tržištu!!! Sve to uz nevjerojatnih 96% popusta!!! Rok iskoristivosti kupona: 30.11.'16.!

Ponuda uključuje: BELLA ESTETIC STUDIO, Zagreb - epilacija cijelog ženskog tijela u 6 dolazaka, talijanskim medicinskim ipl aparatom!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na (092) 336 3872 ili (091) 588 4413, uz KOD i ID kupona po primitku.

Radno vrijeme salona: 09:00-20:00h svaki dan i subotom 10:00-15:00h.

   

Od davnina, na različitim podnebljima i u raznim kulturama, žene su uklanjale dlačice sa svog tijela. Razvitkom tehnologije razvio se i suvremen način njihova uklanjanja - laseri.

U salonu Bella Estetic Studio nudimo vam MEDICINSKI LASER koji je zamišljen i proizveden od talijanskog proizvođača ,,Cerri,, koji unapređuje Vaše rezultate i koji koriste mnoge poliklinike. 


Prednost MEDICINSKOG ,,CERRI,, LASERA je u tome što daje BRŽE, BOLJE I DUGOTRAJNIJE rezultate za razliku od ostalih aparata koji se nalaze na našem tržištu!!!

Princip rada lasera je takav da se izravnim kontaktom laserski snop usmjerava na kožu, snop se asorbira u folikul dlake (melanin), svjetlosni zrak se u koži pretvara u toplinu i trajno uništava folikul dlake. 

Suvremeni laseri imaju mogućnost odvođenja topline i hlađenja tretiranog dijela tijela, tako da je sam tretman bezbolan i vrlo ugodan!

Priprema za laser je takva da se dlačice ne smiju čupati 3 - 4 tjedna prije tretmana, a plave i svijetle dlake se ne mogu tretirati. Za potpuni učinak do željenog rezultata potrebno je 5, 6 tretmana u razmaku od 3 do 4 tjedna. 

Predio koji se tretira za vrijeme epilacije su svi dijelovi tijela osim predjela oko očiju. Tretmani se preporučuju kod osoba koji imaju česte upale dlačnih folikula (folikulitis). 

Laserska epilacija nije opasna ni u predjelu pazuha, prepona i grudi, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, a žljezdine strukture se nalaze dublje. Kontraindikacije kod lasera ne postoje, nakon tretmana ne ostaju ožiljci i mrlje.

Trajna epilacija se ne preporučuje u sljedećim slučajevima: trudnoća i period dojenja, kancer, osobe mlađe od 16 god, bolesti kože (herpes, psorijaza, ekcem i sl.), Dijabetes, epilepsija, otvorene rane i korištenje lijekova koji mogu izazvati forosenzibilizaciju.

Ova metoda je rješenje za sva vremena, najmanje bolna a ujedno i najučinkovitija!!!

 Nakon tretmana koža postaje glatka i ljepša. 

Budite pažljivi u odabiru osoba kojima će te ukazati svoje povjerenje i ne zaboravite da su stručnost i iskustvo preporuka jedini siguran put za uspješnu i potpuno bezbolnu lasersku epilaciju!