[ZAGREB] Zablistajte u trenu! Piling glikolnom kiselinom + radiofrekvencija lica ili lica, vrata i dekoltea + serum vitamina E u Salonu ljepote Pasadena već od 89kn! Kupon vrijedi do 12.11.'16.!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno lice uz najbolju ponudu! Neponovljiva ponuda uključuje 2 opcije za lice: glikolni piling + radiofrekvenciju lica ili lica vrata i dekoltea + serum vitamina E uz 70% popusta u Salonu ljepote Pasadena!

Ponuda uključuje: Salon ljepote Pasadena - glikolni piling + radiofrekvenciju lica ili lica, vrata i dekoltea + serum vitamina E


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) glikolna kiselina i radiofrekvencija lica + serum sa vitaminom E 89 kn!

Opcija 2) glikolna kiselina i radiofrekvencija lica, vrata i dekoltea + serum sa vitaminom E 119 kn!


ODMAH po primitku kupona, obavezna telefonska rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na br. mob: 099/7000-611, uz KOD i ID kupona.

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.

Podizanje vjeđa i obrva - Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.

Podbradak - Dubinskim zagrijavanjem masnog tkiva i uništenjem masnih stanica RF valovi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj dio kože se zateže, pa se i sam podbradak vidno smanjuje.

Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.

Najbolje od svega je što se sve čari ovog sjajno tretmana mogu vidjeti već 10 dana od početka tretmana.


Glikolna kiselina

Jedan od najučinkovitijih i najčešće korištenih preparata u suvremenoj kozmetologiji i estetskoj dermatologiji je glikolna kiselina. Ova kiselina spada u skupinu Alfa-hidroksilnih kiselina (A.H.A.) te u usporedbi s ostalim kiselinama, ima najmanju molekulu čija je sposobnost prodiranja izuzetno učinkovita i izaziva značajne promjene. Ona ulazi ispod površinskog, oštećenog i mrtvog sloja kože i uzrokuje razdvajanje od ostalih slojeva kože. Može se koristiti sama, ali i u kombinaciji s ostalim preparatima sličnog učinka, primjerice retinolom te salicilnom kiselinom. Učinak glikolne kiseline jest eksfolijacija čime se uklanjaju mrtve stanice na površini kože te se time poboljšava kvaliteta i ton kože jer se uklanjaju mrtve stanice na površini. 


Eksfolijacija je posebno učinkovita kod prijevremeno ostarjele i zrele kože, jer potiče obnovu stanica brže nego što to može samo tijelo. Inače ljudska koža proizvodi oko milijun stanica u 40 minuta, što znači da proizvodi oko 36 milijuna stanica dnevno što potvrđuje dobrobit eksfolijacije kože.

 

Posljedica djelovanja glikolne kiseline jest da koža postaje mekanija i nježnija, a ten blistav i ujednačen. Također, mnoga medicinska istraživanja pokazala su da glikolna kiselina može potaknuti proizvodnju kolagena - osnove čvrstoće kože, povećati volumen epidermisa, čime fine bore postaju blaže, a obrisi lica čvršći.


Tretmani glikolnom kiselinom se preporučuju u ovim slučajevima:


Zrela koža sa izraženim znakovima degeneracije (bore, obješenost kože)

Sivi ugasli ten

Ožiljci na licu i slične nepravilnosti

Lice sklono aknama - glikolna kiselina skidanjem površinskog odumrlog sloja smanjuje začepljenost pora kože

Staračke odnosno solarne pjege i mrljice na koži nastale pretjeranim izlaganjem suncu.

Kemijski piling glikolnom kiselinom