[ZAGREB] Zablistajte uz super tretmane!!! Uz Crno Jaje i Tajnu ljepote iz Zagreba garantirano smršavite uz pomoć 26 tretmana za samo 690kn! Kupon je moguće iskoristiti do 30.11.'16.!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona dobivaju GRATIS: 3 x E-LIGHT tretmana (brade, nadusnica ili pazuha) ili 3 x LIFTING LICA, PODBRATKA I DEKOLTEA NAJNOVIJIM HEXAPOLAR APARATOM!!!

Ponuda uključuje paket za mršavljenje i oblikovanje tijela od 26 tretmana:

4 kavitacije; 

4 radiofrekvencije tijela; 

4 limfne drenaža; 

4 body formera/elektrostimulacije tijela

4 termo deke

4 body wrappinga fluidom od guarane za brzo sagorijevanje masnoća

2 body scan analize tijela (kod prvog dolaska i nakon završetka programa);  

Plan prehrane 


GRATIS: 3 x E-LIGHT  tretmana (brade, nadusnica ili pazuha) ili 3 x LIFTING LICA, PODBRATKA I DEKOLTEA NAJNOVIJIM HEXAPOLAR APARATOM

U profesionalnim rukama djelatnica ‘’Tajne ljepote’’ možete uživati 09-21 sati pon-pet, a subotom 09-14 sati!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku.


KAVITACIJA/ ili ultrazvučna liposukcija, ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela, metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije.

Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu. 

Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu.


KAVITACIJA--> Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode.

Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana tjelesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. trbuh, bokovi, bedra ("jahaće hlače"), stražnjica, unutrašnja strana koljena, nadlaktice ili trbuh kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo opseg tijela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni val, koji razbija masne stanice u podkožju, jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije. Istovremeno, ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišići) ostaju netaknuta.


Mast iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlije u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Topivi glicerol ulazi u krvotok i koristi se za energiju, dok netopive masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao i svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one iz hrane.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


TERMODEKA 

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.


BODY FORMER je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA je  bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. 

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. 

Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani se preporučuju.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.



SEGMENTALNA BODY SCAN ANALIZA TIJELA putem koje ćete doznati kako izbalansirati prehranu i prilagoditi je baš vašem organizmu. Povećajte nivo energije i osjećajte se odlično! 


Prehrana prilagođena baš vama!


Body Scan analiza uključuje analizu sastava vašeg tijela koja će vam reći koji je postotak masnog tkiva, mišićnog tkiva, kostiju i vode u vašem organizmu te će analizirati vaš aktivni i bazalni metabolizam. U sklopu analize sastavlja se individualno prilagođen dugoročan koncept izbalansirane prehrane s obzirom na trenutne potrebe tijela, stil života, vrstu aktivnosti (sport) kako biste uvijek bili u odličnoj formi. 


Hranite se kvalitetno, prema vašim potrebama, budite zdravi i energizirani i dajte vašem organizmu točno onoliko koliko mu treba.


GRATIS E-LIGHT!!!


Radi se o novoj tehnologiji uklanjanja dlačica E-light aparatom.Posebnost metode je u tome što kombinira IPL (intense puls light) i RF (radiofrekvenciju). Prvo se radi na zagrijavanju područja koje će biti podvrgnuti tretmanu kako bi se omogućio put radio frekvenciji koja će intenzivnom termalnom reakcijom uništiti sam korijen i na taj način spriječiti daljnje formiranje i izbijanje dlačice. Pri tome epidermis tj. površinski sloj kože ostaje u potpunosti netaknut. 

Za razliku od brojnih drugih metoda depilacije, E-light uspješno uklanja svijetle i sijede dlačice te djeluje na sve boje dlačica: smeđe, crne, crvene!

Trajanje tretmana ovisi o području tretiranja, ukoliko se tretira manje područje npr. nadusnice tretman może potrajati samo nekoliko minuta, a u slučaju većeg područja poput nogu za tretman je potrebno i do sat vremena.

Dan prije tretmana dlačice treba izbrijati britvicom, kožu nije poželjno tretirati kremama, losionima niti proizvodima za samotamnjenje. 

Kao nuspojava moguće je blago crvenilo kože koje će potpuno nestati u roku od 12 sati. 

Dlačice će ispasti u roku od tjedan dana. 

Nakon tretmana kožu ne izlagati suncu i izbjegavati solarije. 


E-light aparat koji koristimo u salonu osim trajnog uklanjanja dlačica nudi i brojne druge mogućnosti:

Uklanja pigmentaciju, pjege i staračke pjege

Pomlađuje lice: pospješuje stvaranje kolagena i vraća koži zdrav izgled. Koža je zategnutija, a lice podignuto.

Reducira i zaglađuje bore

Pojačava sjaj kože

Vaskularna terapija: uklanja vene, liječi crvenilo lica i ožiljke

Tretira akne/oštećenja od sunca