Ostvarite san o lijepoj koži bez dlačica! 35 tretmana E light dugotrajne depilacije u ZAGREBU, u centru Tajna Ljepote, uz gratis lifting lica, uz 93 % popusta!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaboravite na neugodno i bolno uklanjanje dlačica! Tu je revolucionarna tehnologija dugotrajnog uklanjanja dlačica, E-light, koja uništava sam korijen i time spriječava daljenje izbijanje dlačica idućih 5 godina! Kupon vrijedi do 31.10.2016.!

Možda ste isprobali svakojake metode kako bi se riješili dlačica, ali niste zadovoljni postignutim rezultatima. Veliki troškovi, urastanje dlačica ili pak upala korijena dlake problemi su koji muče mnoge žene i stoje na putu prekrasnoj glatkoj koži.

Jedino rješenje koje će riješiti sve ove probleme je dugotrajna depilacija. Zato Vam u našem kozmetičkom salonu nudimo novi potpuno neinvazivni tretman koji će zasigurno donijeti zadovoljavajuće rezultate. 


Ponuda uključuje: 35 tretmana E-light tretmana dugotrajnog uklanjanja dlačica u Salonu za oblikovanje tijela i mršavljenje "Tajna ljepote", u Zagrebu.


Tretmani uključuju najbitnije zone: 

5 x potkoljenice, 

5 x natkoljenice, 

5 x bikini, 

5 x nadusnice, 

5 x brada, 

5 x pazusi, 

5 x podlaktice.


GRATIS!!!! 3 x lifting lica, podbratka i dekoltea najnovijim hexapolar aparatom!

Do 31.10.2016. je potrebno doći na prvi tretman, a svi tretmani se moraju iskoristiti do 31.01.2017.!

Radi se o novoj tehnologiji uklanjanja dlačica E-light aparatom.Posebnost metode je u tome što kombinira IPL (intense puls light) i RF (radiofrekvenciju). Prvo se radi na zagrijavanju područja koje će biti podvrgnuti tretmanu kako bi se omogućio put radio frekvenciji koja će intenzivnom termalnom reakcijom uništiti sam korijen i na taj način spriječiti daljnje formiranje i izbijanje dlačice. Pri tome epidermis tj. površinski sloj kože ostaje u potpunosti netaknut.

Za razliku od brojnih drugih metoda depilacije, E-light uspješno uklanja svijetle i sijede dlačice te djeluje na sve boje dlačica: smeđe, crne, crvene!

Trajanje tretmana ovisi o području tretiranja, ukoliko se tretira manje područje npr. nadusnice tretman może potrajati samo nekoliko minuta, a u slučaju većeg područja poput nogu za tretman je potrebno i do sat vremena.

Dan prije tretmana dlačice treba izbrijati britvicom, kožu nije poželjno tretirati kremama, losionima niti proizvodima za samotamnjenje.

Kao nuspojava moguće je blago crvenilo kože koje će potpuno nestati u roku od 12 sati.

Dlačice će ispasti u roku od tjedan dana.

Nakon tretmana kožu ne izlagati suncu i izbjegavati solarije.

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce! :)

E-light aparat koji koristimo u salonu osim trajnog uklanjanja dlačica nudi i brojne druge mogućnosti:

Uklanja pigmentaciju, pjege i staračke pjege

Pomlađuje lice: pospješuje stvaranje kolagena i vraća koži zdrav izgled. Koža je zategnutija, a lice podignuto.

Reducira i zaglađuje bore

Pojačava sjaj kože

Vaskularna terapija: uklanja vene, liječi crvenilo lica i ožiljke

Tretira akne/oštećenja od sunca


ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon: 01/889-7447!