[ZAGREB/RIJEKA/OSIJEK] VELIKA AKCIJA U 3 GRADA!!! Vrhunski tretman mršavljenja sa novitetom na hrvatskom tržištu TWIN kavitacijom u neponovljivoj akciji Laser centra Trinity za samo 93 kn!!!

169 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunska ponuda koja vrijedi i za žene i za muškarce!!! Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama!!! Kupon vrijedi isključivo do (prvi dolazak) 01.11.'16.!

Ponuda uključuje: Laser centar Trinity Zagreb, Rijeka ili Osijek - ultra brza TWIN kavitacija koja daje rezultate u 1 dolasku. 


Cijena uključuje: 1 vrhunski tretman mršavljenja sa novitetom na hrvatskom tržištu TWIN kavitacijom koja 2x brže uklanja masne stanice u neponovljivoj akciji za samo 93 kn!!! 


Prije kupnje kupona, izaberite grad:

Opcija 1 Zagreb - 1 x twin kavitacija za 93 kn! 097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka - 1 x twin kavitacija za 93 kn! 098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Osijek - 1 x doubletwin kavitacija za 93 kn! 095/730-2824 (Osijek).


Kupon se može iskoristiti isključivo u jednom gradu - Zagrebu, Osijeku ili Rijeci!

Kupon vrijedi isključivo do (prvi dolazak) 01.11.'16.

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb),  098/933-0992 (Rijeka),  095/730-2824 (Osijek) uz KOD i ID kupona po primitku.


Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama!!!

Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! 

Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. 

Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

TWIN KAVITACIJA:

Tretman razbijanja masnog tkiva TWIN kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna TWIN tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje  površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.