Zimski praznici i skijanje u Italiji! 3, 4 ili 7 noćenja na bazi buffet polupansiona uz snackove tokom dana u luksuznom wellness Bella Vista Hotelu Emma****S u Marebbi, za 2 osobe uz popust od 50%!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Karipski stil i alpsko okruženje u luksuznom wellness hotelu u Dolomitima! Hotel je udaljen samo 5 min od najboljeg skijališta u Južnom Tirolu - Kronplatza! Kupon vrijedi u periodu: 07.12.–24.12., 07.01.-18.02.'17. ili 04.03.-01.04.'17.!


Ponuda uključuje: Bella Vista Hotel Emma ****S - 3, 4 ili 7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe 


Hotel je blizu skijališta (5 min od najboljeg skijališta u Južnom Tirolu www.kronplatz.com

Kupon vrijedi u periodu:

07.12. – 24.12.2016.

           07.01. – 18.02.2017.

           04.03. – 01.04.2017.


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1: 4 dana/3 noćenja na bazi buffet polupansiona za dvoje (dolazak četvrtak)

Opcija 2: 5 dana/ 4 noćenja na bazi buffet polupansiona za dvoje (dolazak nedjelja)

Opcija 3: 8 dana/7 noćenja na bazi buffet polupansiona za dvoje (dolazak nedjelja)


Boravišna pristojba se plaća u hotelu 1,8 eura/osobi/danu.

Usluge: "Pleasure - Seeker "paket sa 3/4 smještajem :

započnite dan sa nebeskim buffet doručkom sa velikim izborom prirodnih i bioloških proizvoda - a u pozadini neopisivo lijepim panoramskim pogledom.


Alpine "Pleasure - Seeker " Buffet: 

između 03.30 sati i 05.00 sati ćete imati izbor od širokog raspona zdrave hrane, grickalica, domaćih slatkih kolača, svježeg voća i raznolikih čajeva.


Izaberite iz našeg dnevnog raznovrsnog à la carte menija s ogromnim asortimanom predjela, juha, raznovrsnih mesa i ribljih jela, zdravih specijaliteta od lokalnih poljoprivrednika, razne salate i preljevi na švedskom stolu, raznolik izbor sireva na švedskom stolu, ukusne večere uz Gourmet doživljajima, na zahtjev: prehrana, vegetarijanska - ili za celijakiju, piće dobrodošlice, besplatno parkiralište, besplatni ulazni prostor wellness , WLAN, bon od 20 Euro/osobi za wellness tretmane, gazirana pića uključena.


Obavezno ponijeti kupon sa sobom u hotel prilikom dolaska!

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom!

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija u hotelu putem e-maila: info@hotelemma.it, uz KOD i ID kupona po primitku.

Pobjegnite od gužve i svakidašnjeg života i posjetite Bella Vista Hotel Emma u St. Vigilu u Dolomitima, koji se nalaze u okrilju UNESCO-a kao svjetska prirodna baština. Suvremeni dizajn u kombinaciji s nezaboravnim doživljajem prirode, sve u ekskluzivnom ambijentu: to i još mnogo više osigurat će vam ugodan boravak!


Bella Vista Hotel Emma nalazi se na tihoj lokaciji, a još uvijek blizu povijesne seoske jezgre. U njemu ćete naći očaravajuće apartmane s predivnim panoramskim pogledima na okolne planine. Taj jedinstveni pejzaž prirodnog parka oko hotela na vas će djelovati čarobno, tako da ćete brzo zaboraviti na svakidašnji stres.


Hotelska kuhinja dočarat će vam nezaboravne kulinarske užitke jer ćete kušat alpsku kuhinju na najvišoj razini.


Visokokvalitetni proizvodi i bilje s lokalnih gospodarstava osiguravaju posebno zdrav i ukusan obrok. Gosti mogu kušati južnotirolske specijalitete te talijansko kulinarstvo koje će iznenaditi nepce.

Wellness hotel u Dolomitima nudi jedinstvenu kombinaciju: karipski stil i alpsko okruženje. Jedinstveno područje sauna, prostrani panoramski unutarnji bazen i emocionalni doživljaj Bella Vista SPA odvest će vas u svijet snova i opuštanja.

 Wellness oaza omogućuje neposredan izlaz u vanjski dio gdje možete uživati u svježem alpskom zraku te prekrasnoj panorami okolnih planina. Predlažemo vam da iskoristiti bezbrojne staze koje vode kroz Nacionalni park Fanes-Sennes-Prags te da krenete na lagane šetnje kroz čudesnu prirodu.