Odmorite duh i tijelo u tišini prirode Gorskog Kotara! 3-dnevni odmor uz 2 noćenja u apartmanu Ružić u srcu Delnica za 2 osobe po super cijeni!!! Kuponi se mogu spajati pa možete produžiti boravak!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartman Ružić se nalazi u neposrednoj blizini klizališta, sanjkališta, skijališta, bazena, biciklističkih staza, rijeka, jezera, planina, spilja...Kupon za ponudu vrijedi do 31.10.16.


Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu, sve za 2 osobe.

Doplata za svaku dodatnu osobu je 70 kn po osobi dnevno, plaćanje na licu mjesta.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail ruzic.marinka@gmail.com ili na mobitel 091 7275 968, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Veličine je 32 m2, sa zasebnim ulazom i centralnim grijanjem.

Smješten je u prizemlju obiteljske kuće. 

Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. 

U apartmanu su na raspolaganju 3 ležaja. 

Iznajmljivanje tijekom cijele godine, mogućnost iznajmljivanja i na kraće vrijeme (vikend, blagdani). 

Apartman Ružić se nalazi u neposrednoj blizini klizališta, sanjkališta, skijališta, bazena, biciklističkih staza, rijeka, jezera, planina, spilja.

Apartman Ružić nalazi se u Delnicama. Delnice se nalaze u Gorskom kotaru, u zapadnom dijelu Hrvatske, samo jedan sat od Zagreba (glavnog grada Republike Hrvatske) i pola sata od Rijeke. 

To je središnje i najveće mjesto ovog gorskog kraja, u kojem živi oko 4.500 stanovnika. Razvile su se prije 525 godina, u okruženju planinskih uzvišenja Dragomlja, Petehovca i Japlenškog vrha. Autoput udaljen samo 3 km.