NAJBOLJI FAMILY HOTEL samo na Crnom Jaju! 3 dana i 2 noćenja uz Polupansion za 2 osobe u vrhunskom HOTELU VESPERA 4* u Malom Lošinju već od 1239 kuna!

83 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sretna djeca, i još sretniji roditelji! Ako tražite UVJERLJIVO NAJBOLJI smještaj za Vašu obitelj na dobrom ste putu! Hotel Vespera ispunit će sva vaša očekivanja i zadovoljit će u potpunosti vaše najmilije! Bogati program i pregršt sadržaja ispunit će vaše dane smijehom i zabavom!

Idealan obiteljski odmor je na Lošinju, u hotelu Vespera! Ovaj hotel prijatelj djece nudi bogati izbor sadržaja prilagođen specifičnim potrebama roditelja s malom djecom, za bezbrižan obiteljski odmor.


Ponuda uključuje: 
3 dana uz 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u 1/2 + 1 standard sobi park strana (besplatni upgrade u sobu na morsku stranu - ovisno o raspoloživosti), sve za 2 osobe.


 

Za vrijeme boravka u Hotelu Vespera 4* svakako preporučujemo: posjet "Plavom svijetu" gdje se može saznati sve o dupinima koji žive oko Lošinja, najam bicikla i obilazak otoka, zatim šetnju stazama okruženim borovom šumom uz more ili ispijanje koktela uz zalazak sunca u Borik Mediterranean Bar koji se nalazi  odmah ispod hotela Vespera.


Dodatne pogodnosti: 


snack ručak za djecu do 12 godina (uz prethodnu najavu iu radne dane Baby i Mini Cluba); 
piće (sokovi, voda) uz večeru; 
večernji animacijski program za djecu i odrasle; 
Family Aqua Fun - ulaz u kompleks vanjskih bazena s morskom vodom; suncobrani i ležaljke na bazenima i na plaži (ovisno o raspoloživosti), 
1 ručnik po osobi i torba za plažu na korištenje tijekom boravka
dječja kolica, kadice, grijači za bočice, kuhala za vodu, te ostala dječja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti);
WI-FI internet; 
mogućnost korištenja unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom u susjednom Wellness hotelu Aurora 4* (ovisno o raspoloživosti); 
SPA gym vježbe razgibavanja u bazenu i jutarnje šetnje (6 puta tjedno u susjednom Wellness hotelu Aurora 4*).

Baby Club (2 - 5 godina), Mini Club (5 -12 godina), Teen Club (12+) - profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska natjecanja; šest dana u tjednu osim ponedjeljka Baby i Mini Club uključuju snack za ručak i popodnevni snack + voda, sokovi. 


Teen Club uključuje popodnevni snack + voda, sokovi.


Za sve koji vole aktivan odmor, sport, zabavu i boravak na otvorenom, Family Hotel Vespera je pravi izbor.

Family Hotel Vespera smješten je u Sunčanoj uvali, 50 metara od mora i plaže nagrađene Plavom zastavom, te 2 km - 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja. Ovaj obiteljski hotel pravi je prijatelj djece i njihovih roditelja.

Projektiran u skladu s trendovima modernog dizajna jedinstven je proizvod Jadranka hotela za obiteljski odmor. Nudi vrhunske sadržaje i usluge, bilo da tražite savršeno mjesto za svoju obitelj ili putujete sami u potrazi za dobrim društvom i zabavom.

Family Acqua Fun kompleks vanjskih bazenana tri razine kaskadno posloženih prema moru, proteže se na ukupno 3000 kvadrata. Bazen duljine 37 m i dubine 1,35 m s hidromasažom, vodopadima, protustrujnim plivanjem, jacuzzijem i sunčalištem s pogledom na more. Dva bazena za djecu s toboganom i vodopadom. Recepcija, bar, garderoba. Prilaz prilagođen osobama s posebnim potrebama. Zabavan vodeni svijet namjenjen djeci jedinstvena je ponuda Lošinja.


Hotel raspolaže sa 404 sobe - jednokrevetne, dvokrevetne, spojene sobe za obitelji i suite. Sve sobe su moderno uređene, sa tušem/kadom, sušilom za kosu, telefonom, klimom, sefom, minibarom, priključkom za Internet i satelitskom TV. Dio soba prilagođen je osobama s posebnim potrebama.


U blizini hotela (3 km) nalazi se prvi vodeni park na otoku, Aquapark Čikat. Obiteljsku kartu po posebnoj (sniženoj) cijeni možete kupiti u hotelu. Iskoristite priliku i povedite obitelj na nezaboravan provod u aquaparku!



OTOK LOŠINJ


Smješten u Kvarnerskom zaljevu sjevernog Jadrana, otok Lošinj je savršeno mjesto za vitalizirajući odmor tijekom cijele godine. Kao južni dio cresko-lošinjskog arhipelaga, u kojemu se nalazi i niz manjih otoka i otočića (Vele i Male Srakane, Susak, Ilovik, Unije), Lošinj se odlikuje izvrsnim geografskim položajem s posebno ugodnom mikroklimom.

Okružen kristalno čistim morem Kvarnerskog zaljeva i prekriven bogatim zelenilom, otok Lošinj predstavlja savršen izbor za sve koji traže odmor s mirisnim predznakom Mediterana, u kojemu je zrak ispunjen miomirisima samoniklog ljekovitog bilja kojime ovaj otok obiluje.


Otok Lošinj i njegova dva središta, Mali i Veli Lošinj, s ponosom nastavljaju tradiciju turizma koja je započela prije više od stotinu godina. Kao najveći grad ne samo na Lošinju, nego i na svim hrvatskom otocima, Mali Lošinj sa svojih je 7.000 stanovnika glavni grad otoka do kojega se lako može doći s kopna automobilom ili autobusom (trajektne linije iz pravca Rijeke preko Brestove ili otoka Krk), brodom ili katamaranom (iz Rijeke, Pule, Venecije i Zadra), pa čak i avionom, budući da se ovdje nalazi sportski aerodrom, koji je također i polazište za panoramske letove oko otoka. Međunarodne zračne luke - Rijeka (na otoku Krku) i Pula (na jugu Istre) – su također blizu, a Lošinj Hotels & Villas svojim gostima nude uslugu transporta pod nazivom Fly & Drive od zračne luke do hotela i natrag. Ako želite najveći komfor, preporučujemo Vam Taxi letove iz Pule, Rijeke, Zadra ili Zagreba.