OMIŠ - Adrenalinsko uzbuđenje u kanjonu moćne rijeke CETINE! Spuštanje kroz kanjon niz čelično uže uz obuku, osiguranu opremu i pratnju 2 vodiča, za samo 299 kn/osobi!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Adrenalin rush" pokraj OMIŠA! Spustite se kroz kanjon rijeke Cetine uz ZIPline koji Vam garantira do 3h uzbuđenja i prekrasne prirode! Uz dozu vrhunske zabave uživajte u prirodnim ljepotama omiškog kraja! Kupon je iskoristiv 16.09.-15.10.'16.!

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.


Ponuda uključuje: 

ZIP line izlet u kanjonu rijeke Cetine.


Adrenalinski poligon ZIPLINE nalazi se u kanjonu rijeke Cetine. Za prelazak cijelog poligona, uz pratnju dva vodiča, grupi od 10 gostiju treba tri sata. 

Mjesto polaska i povratka: ZIPLINE OMIŠ, J. Pupačića 4, OMIŠ. 

Kupon vrijedi za 1 osobu. 

Kupon se može iskoristiti od 16.09.2016. do 15.10.2016. 

Za korištenje navedenog kupona, kupac se mora najaviti ODMAH po primitku kupona, minimalno 2 dana ranije na telefon: 021/756-961, mob. 095 822 2221, uz KOD i ID kupona po primitku.

Zipline se nalazi 3km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine i sastoji se od 8 žica ukupne dužine 2100m. 

Prije početka izleta, grupa se nalazi u našoj agenciji gdje se upoznaju s vodičima i potipsuju izjave.

Do starta i natrag je organiziran prijevoz našim kombijem. 

Prije početka, grupa odlazi do poligona za obuku i svaki gost dobije opremu. Tu se nalaze 2 kratke sajle, dužine 25m, na kojia vam vodiči pokazuju kako kočiti i ponašati se na sajli. Slijedi kratka šetnja do prve sajle, tijekom koje možete uživati u gotovo netaknutoj prirodi i u prekrasnom pogledu na kanjon Cetine. 

Prije svake sajle, jedan od vodiča vam demonstrira spuštanje, dok vas drugi vodič pričvršćuje i daje vam upute. Na drugoj sajli vas dočekuje prvi vodič i na taj način prolazite svih osam žica.

Kraj ZIPline-a se nalazi 50m od ceste, gdje vas ponovno čeka naš kombi koji vas vozi natrag u Omiš.
Također možete ići osobnim vozilom iz Omiša i ostaviti ga u blizini cilja, gdje se nalazi restoran „Kaštil Slanica“, u kojem možete ručati nakon izleta. 

CETINA

Bez sumnje, jedna od najljepših rijeka Hrvatske. Sa svojim tokom od 105 km najduža je rijeka u Dalmaciji. Izvor Cetine nalazi se na 385 metara nadmorske visine u blizini istoimenog sela. Rijeka se ulijeva u Jadransko more kod Omiša.


OMIŠKA DINARA

Omiljeno penjalište brojnim planinarima. Najviši vrh nalazi se na 864 metra nadmorske visine. S vrha se pruža prekrasan pogled na otoke Brač i Hvar.


OMIŠ

Gradić okružen prirodnim ljepotama morskih plaža s jedne strane, a s druge planinama Mosor i Omiška Dinara koje presijeca prekrasni kanjon rijeke Cetine.