Jesen u Moslavini!!! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz tjednu ili vikend opciju u Vili Garić 20.09.-20.12.'16. već od 299kn + GRATIS najam bicikla i kanua + desert dobrodošlice uz vikend opciju!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Malo pitoreskno mjesto Podgarić tzv. "mali raj na zemlji" smješteno je u podnožju parka prirode Moslavačka gora...Djeca do 3 godine GRATIS! Prije kupnje kupona odaberite između tjedne ili vikend opcije za 2 osobe! Kupon vrijedi 20.09.-20.12.2016. (osim za vikend Martinja)!

Ponuda uključuje: Jesenski odmor u Vili Garić, Moslavina u periodu 20.09.-20.12.'16.


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Tjedna ponuda - 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 299kn!

Vikend ponuda - 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 399kn + GRATIS najam bicikla i kanua + desert dobrodošlice!

Djeca do 3 godine GRATIS!

Djeca od 3 do 12 godina na pomoćnom ležaju - 50% od ugovorene cijene.


RADNO VRIJEME:

PONEDJELJAK 10:00 – 23:00 (Ponedjeljkom restoran ne radi),

UTORAK 10:00 – 23:00h,

SRIJEDA 10:00 – 23:00h,

ČETVRTAK 10:00 – 23:00h,

PETAK 10:00 – 05:00h,

SUBOTA 10:00 – 05:00h,

NEDJELJA 10:00 – 23:00h.

Noćenje je moguće u bilo koje vrijeme, obzirom da recepcija radi od 0-24. 

Sve sobe su opremljene: 

televizorom u boji, 

tušem i WC-om.


NADOPLATE:

Doplata polupansion 50,00 kn

Doplata pansion 100,00 kn

Pomoćni ležaj 130,00 kn

Produžen boravak: 50 % od cijene.

Obavezno sa sobom ponijeti kupon prilikom dolaska!

Prije kupovine kupona OBAVEZNO provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu!

Obavezna e-mail rezervacija na e-mail: vilagaric.podgaric@gmail.com ili broj mob.: 099 507 2791 ili tel. 043 220 977, uz KOD i ID kupona po aktivaciji kupona.

Malo pitoreskno mjesto Podgarić u podnožju parka prirode Moslavačka gora oduvijek je poznato kao zanimljivo turističko odredište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kojoj, iako graniči sa Sisačko-moslavačkom županijom, administrativno i pripada. Podgarić skriva mali raj na zemlji, točnije jezero okruženo prirodom uz koje se nalazi i nekad hotel, danas prenoćište „Vila Garić“ koje je ponovno otvoreno za posjetitelje. 

„Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama, a u našem restoranu moguća je bogata pansionska i a la carte prehrana po povoljnim cijenama. Od specijaliteta svakako valja kušati teleće medaljone u umaku od vrganja i šampinjona ili rolane veprove odreske, a zatim se zasladiti kraljevskom delicijom odnosno palačinkama od kukuruznog brašna punjenim sirom i grožđicama. 

U sklopu objekta nalazi se aperitiv bar i to pored ulaza u „Vilu Garić“ gdje je ujedno smještena i ljetna terasa na tri razine sa stotinjak sjedećih mjesta. Ima direktan pogled na jezero i dječje igralište što roditeljima olakšava brigu oko djece, stoga je pravi užitak piti kavu na njoj i uživati u svježem zraku.

„Vila Garić“ Idealna je za razne svečanosti, godišnjice, krstitke ili vjenčanja i to u klimatiziranim salama poput sale “Garić“ kapaciteta do 200 osoba sa jedinstvenim pogledom na jezero, a za manje svečanosti ili poslovne sastanke posjetiteljima su na raspolaganju sale “Jelen” i “Košuta” koje mogu primiti do 50 osoba.  „Vila Garić“ nudi i mogućnost svadbenih svečanosti na otvorenom te vjenčanja na sjenici koja se nalazi na sredini jezera, a koju sa kopnom povezuje most dugačak 45 metara i idealan je za koračanje mladenaca prema subodonosnom da. Pri organizaciji vjenčanja osoblje je profesionalno i fleksibilno te spremno prilagoditi se željama mladenaca, a poslovni običaj je pokloniti sobu za prvu bračnu noć. 


Što se tiče aktivnosti kojima je moguće ispuniti boravak u Podgariću, u ponudi je ribolov subotom i nedjeljom, kanui za vožnju po jezeru ili bicikli kojima gosti mogu obići obližnje prirodne ili povijesne znamenitosti kao i ležaljke za izležavanje na moslavačkom suncu. U sklopu objekta moguće je koristiti i obližnje košarkaško, rukometno te nogometno igralište, a gostima su na raspolaganju lopte i reketi za badminton. 

Svoj boravak u ovom očaravajućem prirodnom okruženju gosti također mogu obogatiti planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori i usput posjetiti povijesne znamenitosti nedaleko „Vile Garić“ poput Garić grada.

Jedan je od najstarijih srednjevjekovnih utvrđenih gradova u središnjoj Hrvatskoj, a dao ga je sagraditi ban Stjepan Šubić 1256. godine. Usput se možete okrijepiti izvorskom vodom iz obližnjeg „Markova zdenca“. Povijest ovog kraja krasi i spomenik revolucije iz 1967. godine autora Dušana Džamonje, a ukoliko se turisti upute u tom pravcu uživat će u prekrasnom i umirujućem pogledu na jezero i „Vilu Garić“.   

Prijamni kapaciteti 

Iznimno su važni turistima obzirom da napuštaju svoje domicilno mjesto boravka te u odabranoj turističkoj destinaciji koriste uslugu smještaja. „Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama. Slijedi opis sadržaja soba po vrstama. 

- 4 JEDNOKREVETNE SOBE – sastoje se od: ulaza (sadrži ormar sa ogledalom i policama te vješalicama) kupaonice (sadrži umivaonik, ogledalo sa policama i svjetlom te utičnicom za fen, tuš kada, WC, ručnici, toaletni papir, mini sapun za ruke, te gel/šampon) spavaće sobe (sadrži krevet sa kompletnom posteljinom, noćni ormarić, noćnu lampu, komodu sa TV-om, radni stol u kojem se nalazi promo materijal, cjenik i kućni red te tlocrt sobe, tepih, prozor s pogledom na prirodu. Soba je osvijetljena i prozračna.

- 12 DVOKREVETNIH SOBA – sastoje se od: ulaza (sadrži ormar sa ogledalom i policama te vješalicama) kupaonice (sadrži umivaonik, ogledalo sa policama i svjetlom te utičnicom za fen, tuš kada, WC, ručnici, toaletni papir, mini sapun za ruke, te gel/šampon) spavaće sobe (sadrži krevet – dimenzije sa kompletnom posteljinom, noćni ormarić, noćnu lampu, komoda sa TV-om, radni stol u kojem se nalazi promo materijal, cjenik i kućni red te tlocrt sobe, tepih, prozor s pogledom na prirodu. Sobe su osvijetljene i prozračne.

- 4 TROKREVETNE SOBE – sastoje se od: ulaza (sadrži ormar sa ogledalom i policama te vješalicama) kupaonice (sadrži umivaonik, ogledalo sa policama i svjetlom te utičnicom za fen, tuš kada, WC, ručnici, toaletni papir, mini sapun za ruke, te gel/šampon) spavaće sobe (sadrži krevet – sa kompletnom posteljinom, noćni ormarić, noćnu lampu, komoda sa TV-om, radni stol u kojem se nalazi promo materijal, cjenik i kućni red te tlocrt sobe, tepih, prozor s pogledom na prirodu. Pojedine sobe imaju poseban ulaz namijenjen invalidnim osobama. Sobe su osvijetljene i prozračne.

PRIREĐUJEMO:

SVADBENE SVEČANOSTI DO 200 OSOBA

POSLOVNE RUČKOVE

OSTALE SVEČANOSTI I PRIGODE

USLUGE IZNAJMLJIVANJA SOBA

IZRADA TORTi I KOLAČA ZA SVEČANOSTI


Kupon vrijedi u periodu 20.09.-20.12.2016. (osim za vikend Martinja)