[PLITVIČKA JEZERA] 1 ili 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac s doručkom i pićem dobrodošlice, sve za 2 osobe i već od 399 kuna!Kupon do 01.12.2016.!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Resort ‘Turist’ Grabovac udaljen je svega 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera! Izaberite između dvije opcije smještaja već od 399 kuna!

Ponuda uključuje 2 opcije na odabir: 

OPCIJA A - 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u resortu "Turist" za 2 osobe s doručkom, piće dobrodošlice, 10% popusta za konzumaciju u restoranu, gratis parking, gratis WI-FI.

OPCIJA B - 2 dana/1 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u resortu "Turist" za 2 osobe s doručkom, piće dobrodošlice, 10% popusta za konzumaciju u restoranu, gratis parking, gratis WI-FI.

Moguće je boraviti u mobilnim kućicama ukoliko se kupe dva kupona.

CrnoJaje preporuča prvo provjeriti željeni termin i napraviti predrezervaciju telefonom: +385 47 784 192 ili e-mailom: info@kamp-turist.hr. ODMAH nakon kupnje kupona potvrditi rezervaciju ili minimalno 2 dana ranije, uz KOD i ID kupona po primitku.

Resort 'Turist' nudi i 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica i 6 tipi šatora u indijanskom selu. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica i market.


SOBE

U paviljonu ‘Jelena’ nalazi se 16 dvokrevetnih soba s potpuno opremljenim kupaonicama i grijanjem za hladnije dane. U svim sobama postavljena je SAT TV kako bi boravak bio što ugodniji.

OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini resorta ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.

NP Plitvička jezera

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.