Mmmmmm.... nagradite svoje nepce ukusnom i bogatom mesnom platom za 2 osobe u autohtonom bosanskom restoranu Sevdah u Zagrebu za samo 86 kn!

47 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mesna plata uključuje delicije poput: pileći file 2x, teleći ražnjić 2x, ćevapi 4x, šiš ćevap 2x, teleće krpice, povrće sa žara, šampinjoni, krumpir police...Kupon se može iskoristiti do 31.10.2016!

Ponuda uključuje: mesnu platu "Sevdah" za 2 osobe. 


Plata se sastoji od: 

Pileći file 2x, 

teleći ražnjić 2x, 

ćevapi 4x, 

šiš ćevap 2x, 

teleće krpice, 

povrće sa žara, 

šampinjoni, 

krumpir police, 

lepinja 2x, 

kajmak. 


Kupon se može iskoristiti do 31.10.2016.

Kupon se ne može koristiti nedjeljom i praznikom!

U tradicionalno uređenom prostoru, restoran Sevdah pruža Vam na izbor široku lepezu autentično bosanskih jela, kao što je begova čorba, ćevapi, roštilj, klepe...Uživajte u ugodnoj atmosferi, a svakako ne zaboravite nakon dobro zašećerene turske kahve s rahat lokumom, pročitati nešto lijepo u svojoj "šolji"!

U mjestu Rakitje, iza Podsusedskog mosta, na staroj Samoborskoj cesti, pronaći ćete bosanski restoran „SEVDAH“.

Bez obzira volite li slana ili slatka jela važno je napomenuti da se jela jedu polagano, uz koju domaću žesticu, u ugodnom ambijentu restorana „Sevdah“ te slijed završiti turskom kahvom uz rahat lokum.


ODMAH nakon kupnje kupona, rezervacije se mogu zakazati isključivo putem telefonskog broja: 01 3371 444, minimalno 1 dan ranije uz KOD kupona po primitku.

Sevdalinka je jedinstveni glazbeni izričaj koji ima dugu i bogatu tradiciju.
To je ljubavna pjesma koja se pjeva tiho iz srca i duše, s puno emocija i strasti. Opjevana je jezikom ljubavi, čežnje i boli. Sevdalinka vodi čovjeka, pokreće ga ili je dio življenja. Posvećena je ljubavi, dragim osobama, prirodi te svim ljepotama oko nas. Pjesma koju doživljavamo u miru svoje duše.

"Kada ti oko zasja neobičnim sjajem, i kada ti se otme uzdah koji ti puni dušu, i pretače se u tvoje misli. E, tada ćeš saznati što je to Sevdah!"