[ZAGREB/DUGO SELO] Želite da Vaše dijete trenira neki sport a ne znate koji? Upišite ga u Sportsku Akademiju! Mjesečna članarina za djecu od 3 i 4 god. te za 1. i 2. razred Osn. škole, za samo 79kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cilj Sportske Akademije je omogućiti djeci da na nov, zanimljiv i zabavan način pod vodstvom profesionalnih trenera iz najboljih sportskih klubova upoznaju osnove svih popularnih individualnih i ekipnih sportova! Tečaj počinje od 19.09. za DUGO SELO, 20.09. za Zagreb i traje sve do popunjenja stoga požuriteee!!! Kupon vrijedi do 01.11.'16.!

Ponuda uključuje: Mjesečna članarina za Sportsku Akademiju - za 2 dobne skupine od 3 i 4 godine te za 1. i 2. razred Osnovne škole.


Cijena uključuje: Mjesečna članarina za Sportsku Akademiju - za 2 dobne skupine od 3 i 4 godine te za 1. i 2. razred Osnovne škole.


Sportovi koji su u ponudi: 

Nogomet, odbojka, gimnastika, rukomet, košarka, atletika, stolni tenis...


Datum početka 19.09.2016. DUGO SELO i 20.09.2016. ZAGREB pa sve do popunjenja! 

Besplatan obilazak Dinamovog i Ciboninog stadiona/dvorane!

 Termini održavanja: DUGO SELO pon i sri od 17:00h i od 17:40h a ZAGREB uto i četv od 18:15h i od 19:00h


Opis ponude

Nov i jedinstven koncept treniranja djece

Pod vodstvom stručnih trenera

Individualan pristup svakom djetetu

8 treninga (2 puta tjedno po 50 minuta)


Lokacija: Nikole Andrića 3, Centar za rehabilitaciju Sloboština, Novi Zagreb  i Dvorana OŠ Benković, 10370 Dugo Selo 


Cilj Sportske Akademije je omogućiti djeci da na nov, zanimljiv i zabavan način pod vodstvom profesionalnih trenera iz najboljih sportskih klubova upoznaju osnove svih popularnih individualnih i ekipnih sportova!


Djeca će u Sportskoj Akademiji imati priliku biti individualno testirana za svaki sport pojedinačno, te će na osnovu rezultata i želje djeteta biti donesena procjena o daljnjem razvoju djeteta u nekom od sportova. Sportovi u programu su: nogomet, košarka, rukomet, odbojka, atletika, gimnastika, badminton, taekwondo, rolanje, stolni tenis itd.

Plan i program za dugoročno praćenje djetetovog razvoja je osmislio svjetski priznati stručnjak u području tjelesne pripreme sportaša, magistar kineziologije Pero Kuterovac, koji iza sebe ima fantastične uspjehe u pripremi vrhunskih sportaša među kojima su i brojni osvajači olimpijskih medalja.


Vrtićka djeca

Vrlo je bitno da djeca od najranije dobi počnu pravilno razvijati svoje motoričke sposobnosti. Stoga im Sportska Akademija nudi program tjelesnog razvoja posebno prilagođen najmlađima, poseban program vježbanja prilagođen senzibilnim fazama razvoja. Mališani se dijele u dvije dobne skupine, 3 i 4 godine i malo starije 5 i 6 godina, kako bi interakcija sa drugom djecom bila što adekvatnija te tako omogućila pravilan, ne samo tjelesni, već i mentalni razvoj djeteta.


Zabavne sportske igraonice se održavaju u prostorijama Sportske Akademije u popodnevnim satima (18 - 20 h) pod vodstvom trenerica koje imaju iskustvo rada sa djecom u vrtiću. Za razliku od osnovnoškolske djece, predškolska djeca u ovom programu nemaju predviđene treninge s trenerima iz drugih sportskih klubova već samo s trenerima Sportske Akademije.


Nakon kupnje kupona potrebno se najaviti u Akademiju na broj mobitela: 092 1933 933 ili e-mail: info@sportska-akademija.com, uz KOD i ID kupona