[OPATIJA] 3 dana/2 noćenja s buffet polupansionom, u Smart Selection hotelu Imperial 3*, piće uz večeru (šankomat), 1 x kava i kolač, 1 x košarica voća sve za 2 osobe za 849 kuna!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ispunite svakodnevnicu životopisnim bojama i aromatičnim mirisima te doživite jesen za pamćenje! Smart Selection Hotel Imperial – Opatija: osjetite dah prošlosti boraveći u drugom najstarijem hotelu na Jadranu!

Ponuda uključuje sve za 2 osobe: 


3 dana uz 2 noćenja s buffet doručkom i večerom (polupansion), 

u dvokrevetnoj sobi u Smart Selection hotelu Imperial 3* ,

piće uz večeru (šankomat), 

1 x kava i kolač (jednom u tijeku boravka),

1 x košarica voća (jednom tijekom boravka).


Dodatna pogodnost: besplatan Wi-Fi.


Ponuda se može iskoristiti isključivo od 25.09.16. do 01.11.16. Isključeni termini 13.- 16.10.16.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.

Smart Selection Hotel Imperial (3*) u Opatiji utjelovljuje prošlost grada kao turističke destinacije. Ovaj povijesni objekt izgrađen je 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskog prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Imperial je izgrađen u secesijskom stilu, a njegova prekrasna arhitektura izdržala je test vremena.

Hotel danas ima 127 soba s visokim stropovima i stilskim namještajem. S prostorijama za sastanke i bankete, te jedinstvenom Zlatnom dvoranom, Smart Selection Hotel Imperial udovoljit će svim vašim poslovnim i osobnim potrebama, uključujući proslave vjenčanja. 

Povijesni hotel Imperial nalazi se na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.

Smart Selection Hotel Imperial u Opatiji izgrađen je 1885. kao drugi hotel na Jadranu. Sa svojom arhitekturom iz doba secesije, hotel je bio omiljeno odredište aristokracije i plemstva krajem 19. stoljeća.

Poznati opatijski gosti kao što su austrijski car Franjo Josip I. i književnik James Joyce uživali su u najvećem luksuzu toga doba koji je uključivao ljekovite kupke, zdravstvene tretmane i veliki akvarij. Ne propustite posjetiti prekrasno uređenu, prostranu Zlatnu dvoranu, u kojoj ćete najbolje osjetiti dah prošlosti ovog hotela.