[BJELOVAR] "Eliksir zdravlja" samo na Vašem Crnom Jaju! Ojačajte svoj imunitet i osnažite zdravlje prije dolaska zime uz 1l zamrznutog magarećeg mlijeka OPG-a Trnak po senzacionalnoj cijeni od 229 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spriječite viroze na vrijeme i podignite svoj imunitet i imunitet Vašeg djeteta! Ovo dragocjeno mlijeko pokazalo se najbolje za sve probleme dišnih puteva, posebno astme, bronhitisa, upale pluća i slično...požurite i osigurajte ga na vrijeme ;) Kupon vrijedi do 30.10.2016.!

Ponuda uključuje: Opg Trnak, Bjelovar - 1 litra zamrznutog magarećeg mlijeka po senzacionalnoj cijeni od 229 kn!!!

Mogućnost nadoplate za svježe mlijeko 50 kn preuzimanje svježeg mlijeka  isključivo na OPG-u. 

Svakih 7-10 dana mogućnost preuzimanja u Zagrebu, Rijeci ili Zadru. 

           Moguća dostava putem HP expressa cca 50 kn. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je kontaktirati opg radi dostave ili preuzimanja na broj tel.: 099-647-0913 ili 099-813-1420.

 

Svježe pomuzeno magareće mlijeko pakiramo u bočice od dva decilitra. Preporučena doza za odrasle je 2 decilitra dnevno, a za djecu 1 decilitar. Spakirano mlijeko odmah smrzavamo i tako smrznuto dolazi do kupaca. Smrznuto može stajati 6 mjeseci bez da gubi na kvaliteti(Potvrdio HZZJZ). 

 

Mlijeko se pokazalo najbolje za sve probleme dišnih puteva, posebno astme, bronhitisa, upale pluća i slično. Podiže imunitet tako da djeca koja popiju po 1l mjesečno bez problema idu u kolektive. Isto tako pomaže i kod dermatitisa i problema sa crijevima. Ponosni smo i na činjenicu da su doktori počeli ne samo preporučati magareće mlijeko svojim pacijentima nego davati direktno naš broj. Stoga, obratite nam se s povjerenjem!

Kod nas, zapravo, zbog velikog interesa nemamo starije od mjesec dana. Odmrznuto mlijeko se ne kuha, samo otopi u toploj vodi, dok se ne ugrije i može se pomiješati sa čokolinom ako dijete ne želi popiti samo magareće mlijeko. Mlijeko je inače bez mirisa, slatkastog okusa i dosta rijetko.