GRUPNO PUTOVANJE U ISTANBUL! Avio karte s uključenim pristojbama, smještaj u hotelu 4*, 3 noćenja s doručkom, pratitelj puta, razgledavanje grada, sve za samo 2069 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite jedini grad na dva kontinenta, upoznajte znamenitosti iz bizantskog i otomanskog razdoblja, krstarite Bosporom pokraj palača i dvorca koji krase obalu, prošetajte ulicama grada i uživajte u večernjem programu iz tisuću i jedne noći! Hoşgeldiniz!


CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Istanbul - Zagreb, 
aerodromske pristojbe, pratitelja putovanja, 
smještaj u hotelu 4* (ORCA ROYAL) u strogom centru grada (Sultanahmet, Sirkeci), u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom – švedski stol, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, 
razgled grada bez ulaznica, 
troškove organizacije, prodaje  i jamčevinu.

Polasci: 
LISTOPAD 2016: 22., 29. 10. 2016 
STUDENI 2016: 12., 11.2016
PROSINAC 2016: 1., 25., 29.12. 2016; 
SIJEČANJ 2017: 5., 26.1.2017. 
VELJAČA 2017: 9., 25.2. 2017.
OŽUJAK: 11., 18., 30. 3. 2017. 

Obavezne doplate uz prijavu:  prijavnina 15€, turistička pristojba 2€/noć, 30€ u slučaju manjeg broja putnika.

Doplate: jednokrevetna soba 45€, ulaznice i vođenje po muzejima (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem u Top kapi palači 8€, krstarenje Bosporom  25€, večera u tradicionalnom restoranu Kervansaray 55€ (uključena večera, ograničena pića, folklor i trbušne plesačice, prijevoz), vožnja tramvajem cca 1,40€, ulazna viza u Tursku 20 USD. 


PLAN PROGRAMA


1. dan: ZAGREB–ISTANBUL 

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija 2 sata prije polijetanja. Podjela putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu Po dolasku u Istanbul prijevoz do hotela. Smještaj u hotel i noćenje.


2. dan: OD BIZANCA DO ISTANBULA  I TAXIM

Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Razgled: Topkapi – sultanova palača, Harem, Plave džamija, Hipodrom, Aja Sofije, Cisterna bazilika. Kraće slobodno vrijeme za odmor. Odlazak javnim prijevozom do trga Taksim, centra noćnog života. Šetnja poznatom ulicom Istiklal Caddesi (Ulica nezavisnosti s brojnim restoranima, trgovinama i barovima). Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u turskim specijalitetima. Noćenje. 


3. dan: ISTANBUL (KRSTARENJE BOSPOROM) I GRAND BAZAR 

Doručak. Predlažemo odlazak na tržnicu začina i plovidbu Bosporskim tjesnacem koji razdvaja Europu i Aziju, te uživanje u pogledu na carske palače, tvrđave, mostove i elitne dijelove grada. Slijedi odlazak na Grand Bazaar i slobodno vrijeme za kupovinu na najvećoj pokrivenoj tržnici, prepunoj suvenirnica, trgovina zlatom, srebrom, tepisima i kožom. Navečer predlažemo zajednički odlazak na večeru u tradicionalni restoran s  zabavnim programom i trbušnim plesačicama. Noćenje.


4. dan: ISTANBUL – ZAGREB
Doručak i slobodno vrijeme do prijevoza u zračnu luku. Let zrakoplovom prema Zagrebu.


Od 1.4.2013. državljani Republike Hrvatske moraju imati vizu za ulazak u Republiku Tursku. Hrvatski državljani koji putuju u Republiku Tursku od 10. travnja 2014. godine moraju imati E-vizu. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr