Idila u Gorskoj Hrvatskoj! 3 dana uz 2 noćenja za dvoje u prekrasnom apartmanu Mance*** u Fužinama + 1 dijete do 12 godina GRATIS za samo 489 kn! Kupon je iskoristiv do 13.11.'16.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživate li više u gorskom zraku nego u morskom? U srcu goranske prirode, u živopisnom mjestu Fužine sve je baš po vašem ukusu, domaća klopa, odlični domaćini, a onda još kad dođete u malu jadransku "Nicu" osjećat ćete se kao u raju!

Ponuda uključuje: Apartman Mance Fužine, Sv. Križ - 3 dana/2 noćenja za dvoje + jedno dijete do 12 godina gratis u prekrasnim apartmanima u Fužinama za 489 kn!


Apartman Mance nalazi se u Fužinama na adresi Sveti Križ 71 i udaljen je od centra mjesta oko 1000 m u smjeru Zlobina. 

Kategoriziran je s *** a čine ga potkrovlje u kojem je soba sa četiri ležaja i balkonom, a u prizemlju je kuhinja, dnevni boravak povezan sa blagovaonom u kojem se nalazi pomoćni ležaj, te kupaona. 

Kupaona je opremljena WC-om i tuš kadom. Ispred kuće nalazi se terasa, plato s kaminom, te dva parkirna mjesta.


Naš facebook pogledajte ovdje!

Svaka sljedeća osoba nadoplaćuje 50 kn za 2 noćenja.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na br.tel: 098/343 036, te potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona po primitku.

O FUŽINAMA
Fužine - Gorski Kotar su poznato turističko mjesto s vrlo dugom turističkom tradicijom koja seže u davnu 1874. godinu kada je povijest zabilježila prvi organizirani dolazak gostiju koji su posebnim vlakovima stizali na izlete iz Sušaka, Rijeke i okolnih primorskih naselja.

I prije toga su na Karolinskoj cesti (1737.) , na kojoj su se Fužine razvile, postojali "konaci" i odmorišta za karavane pa se Fužine svrstavaju među najstarija turistička mjesta Kvarnera, Hrvatske pa i srednje Europe.

U blizini možete posjetiti:

Špilja "Vrelo", etnografsku zbirku s starim goranskim predmetima u Liču (malo mjesto locirano 2 km od centra Fužina), Svetište Majke Božje Snježne u Liču,  posjeta plantaže lavande posađene  u Ličkom polju, vožnja kočijom,turističkim vlakićem te brodom na jezeru Bajer.

Park šuma Golubinjak u Lokvama, muzej žaba u istom mjestu, nacionalni park Risnjak u Crnom Lugu, zeleni Vir i Vražji prolaz u Skradu, Popovićev Mlin u Delnicama...