Odvedite najdražu osobu na trodnevno wellness uživanje u Hotel Puntu 4* u Vodicama! 2 noćenja u superior sobi s pogledom na more uz opciju doručka ili Polupansiona, već od 1199 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Puno radite, od djece i svakodnevnih obveza jednostavno se ne stignete posvetiti partneru? Iznenadite ga/ju! Priuštite sebi i voljenoj osobi nezaboravan doživljaj opuštajućeg odmora uz šum mora i mirisa Dalmacije! #vrijemesamozanas

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s balkonom i direktnim pogledom na more + bogati buffet doručak, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s balkonom i direktnim pogledom na more + bogati buffet doručak i večera (polupansion), sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

neograničeno korištenje bazena, sauna (finska, turska i mediteranska), 
relax zone i fitness dvorane; 
besplatan parking, 
besplatan WIFI.



Dijete do 3 godine s roditeljima u krevetu gratis!!!

O Hotelu

Hotelski kompleks Punta smješten je u vodećem turističkom središtu na šibenskoj rivijeri - U gradu Vodice, koji je postavljen u živopisnoj uvali, u srcu Dalmacije. Grad je okružen ljepotom Jadranskog mora, otoka i nacionalnih parkova.
Hotelski kompleks Punta nalazi se na istoimenom poluotoku u turističkoj meki Vodice. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se sa svojih 10. katova i pruža otoke na dlanu…. 


Hotel Punta sa vilama, bogatom ponudom i personaliziranom uslugom pružiti će Vam nezaboravan odmor. Poželite jutro s predivnim pogledom na Jadransko more ili na stari grad; poželite klasični ugođaj sa stilom uz osjećaj topline i udobnosti i njihov team će ostvariti Vaše želje.


GLAVNA ZGRADA
 
Glavna zgrada nudi mogućnost odabira superior ili standard sobe. 77 superior sobe i tri luksuzno opremljena apartmana Vam pružaju panoramski pogled na more, s ukupno 52 standard sobe koje pružaju predivan pogled na park i grad Vodice. Sobe su klimatizirane i opremljene s tuš kadom, fenom, direktnim telefonom, satelitskom televizijom, mini barom, sefom i internet pristupom. Mogućnost dodatnog ležaja postoji u većini hotelskih soba.


 RESTORANI I BAROVI 
 
Razmazite svoja osjetila i uživajte u bogatom izboru jela koje Vam pružaju naša tri restorana. Restoran "Pinia" i "Ecclesia" čekaju Vas sa svojom tajnom arome, mirisa i okusa autentične lokalne, nacionalne i internacionalne kuhinje. Za idealan početak dana nakon doručka predlažemo kremasti espresso na aperitiv baru. Na kraju dana posjetite "Punta pool bar" gdje možete uživati uz razne okuse koktela pod zvijezdanim nebom.

 
WELLNESS AND SPA
 
Želite se opustiti i povratiti energiju, učinite to u idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode koja će opustiti Vaše tijelo. Uživajte u oazi mira koju Vam pruža Wellness & Spa Centar Hotela Punta****.
U našoj ponudi se nalazi wellness program Vaših snova. Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnije masaže ... Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, ili Spa programa.... Quick Regeneration, Sanjarenje u dvoje...

 

Kupon vrijedi isključivo za termin od 01.10.16. do 15.11.16.

KONFERENCIJE I BANKETI
 
Dugogodišnje iskustvo u organizaciji poslovnih druženja,bezprijekoran ambijent i vrhunski opremljene dvorane su dobar temelj za ostvarivanje Vaših poslovnih ciljeva. Šest višenamjenske dvorane različitih veličina idealna su mjesta za sve vrste poslovnih događanja, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka,seminara , domjenaka. Njihova prirodna rasvjetai, spektakularni panoramski pogled daju drugu dimenziju.


O VODICAMA

Vodice su poznate po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i blizini brojnih atraktivnih destinacija. Okružene ljepotom mora, otoka i vodotoka, te nacionalnih parkova, mame svojom neobičnošću putnika-namjernika željnog opuštajućeg, zdravstvenog i aktivnog odmora, zabave i užitaka. Vesele, bučne i vrele u danjoj vrevi, a opet tihe, ljupke i čarobne u zalazu sunca i ljepoti noćnog smiraja...to su Vodice!
 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 022/451 451 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: sales@hotelivodice.hr, uz KOD i ID kupona.