[SPLIT] Učvrstite tijelo i budite zadovoljni vlasitom figurom! Donosimo Vam 4 tretmana zatezanja i podizanja stražnjice, trbuha ili bedara uz salon Beauty Beba - Kristal uz 77% popusta za samo 249kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovedite se u formu uz Tripollar radiofrekvenciju trbuha/bedra guze i masažu leđa/trbuha ili anticelulitnu masažu u samo 2 dolaska u Beauty Beba - Kristal u Splitu! Kupon vrijedi do 03.12.2016. (do tada potrebno doći na prvi tretman)!

Ponuda uključuje: Beauty Beba - Kristal, Split - paket od 4 tretmana zatezanja i podizanja stražnjice ili trbuha ili bedara za samo 249 kn!


Cijena uključuje: 

2x Tripollar Radiofrekvencije trbuha, bedra ili guze + 

2x masaža leđa, trbuh ili anticelulitna masaža.


RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.


Tripollar RF - tehnologija 3. generacije

TriPollar radio frekvencija (RF) tehnologija je inovativna, RF tehnologija 3. generacije .

TriPollar rf nadilazi ograničenja iz prethodnih mono-polarnih i bi-polarnih tehnologija. Jednostavna za korištenje i iznimno učinkovita. TriPollar tretmani imaju vidljive učinke odmah nakon prvog tretmana lica ili tijela i daju dugoročne rezultate bez operacije ili vremena za oporavak


TriPollar RF tretmanima učinkovito se:

Smanjuje pojava sitnih linija i bora

Učvršćuje i pomlađuje koža

Konturira koža lica

Oblikuje tijelo i smanjuju neželjene masne naslage

Smanjuje pojava celulita

Poboljšava smanjenu pojavu strija


Kako radi TriPollar RF

TriPollar tehnologija bezbolno i optimalno dostavlja fokusiranu rf energiju na površinu kože i potkožne masne naslage. Kontrolirana energija se isporučuje preko tri ili više elektroda i ograničena je na područja tretiranja. Ova usmjerena energija daje vidljive rezultate neposredno nakon tretmana Za poboljšane rezultate preporuča se proći kroz niz tretmana, ovisi o stanju i tipu kože koju tretiramo.



Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Obavezna rezervacija ODMAH po primitku kupona ili minimalno 3 dana unaprijed na broj mobitela: 091/3383243,  može i SMS-om pa Vas povratno nazovu, sa KOD-om i ID-em kupona.