[SPLIT] Posvetite se sebi! Oslobodite se od stresa i opustite u dvoje 90min u VIP sobi ili zablistajte uz peeling masku, umatanje i završnu kremu tijela za 1 osobu u Hotelu Katarina 4* uz 50% popusta!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svakome od nas je ponekad potreban odmor i opuštanje od svakodnevnice...stoga priuštite sebi i svojoj boljoj polovici luksuz kakav zaslužujete i jednostavno se prepustite iskusnim rukama stručnjaka Hotela Katarina 4* kraj Splita! Kupon se može iskoristiti u periodu 03.10.-30.11.'16.!

Ponuda uključuje: Opuštanje u VIP sobi 1 (90min) za 2 osobe ili peeling maska, umatanje i završna krema za 1 osobu, u Hotelu Katarina****.


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: VIP soba 1 (90min) za 2 osobe

Opcija 2: peeling maska, umatanje i završna krema tijela za 1 osobu



Kupon se može iskoristiti do 03.10.-30.11.'16.

Obavezna prethodna rezervacija termina i provjera raspoloživosti na mail : info@hotelkatarina.hr ili br.tel: +385/21712-333, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID.

Hotel Katarina je moderno uređen i luksuzno opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 kreveta, hotel kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u poslovnoj zoni u Dugopolju na izlazu s autoceste Zagreb - Split. Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u hotelu Katarina.

U ponudi hotela Katarina stoje Vam na raspolaganju: 63 double sobe, 96 twin soba, 7 luksuznih apartmana, 5 luksuznih junior suite-va, 7 soba za osobe s invaliditetom i 3 obiteljske sobe. Sve sobe i apartmani su prostrani, udobni i luksuzno opremljeni stilskim namještajem, klima uređajem, LCD TV, Sat TV, telefonom, mini-bar-om, elektronskim sefom, brzim besplatnim internetom, radnim stolom s radnom lampom, kupaonicom s kadom te sušilom za kosu, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena koji daje poseban ugođaj.

Ako ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati ​​u našem wellness centru na sedmom katu. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. Ne zaboravite spakirati svoj ​​kupaći kostim jer naš hotel raspolaže s unutarnjim bazenom i jacuzzijem, koji su u svakom trenutku na raspolaganju našim gostima.

Imate osjećaj da ste u vrtlogu događanja i da nemate kontrolu nad događajima? Uhvatite kormilo i vjetar iskoristite u svoju korist.....živite život punim plućima!

Posjetite wellness hotela Katarina na 7.katu i doživite idealnu ravnotežu užurbanoj i stresnoj svakodnevnici uz korištenje wellness zone s prekrasnim pogledom na ljepote krajolika


NAJBLIŽE LOKACIJE:
Udaljenost do tvrđave Klis 5 km ili cca 5 min.vožnje,

Udaljenost do ostataka Salone 9 km ili cca 10 min.vožnje,

Udaljenost do grada Splita 12 km ili cca 10 min.vožnje,

Udaljenost do Dioklecijanove Palače 15 km ili cca 15 min.vožnje,

Udaljenost do najbliže plaže 15 km ili cca 15 min.vožnje,

Udaljenost do najbliže zračne luke (SPU) 23 km ili cca 25 min.v