[TERME ČATEŽ] - Naj kupalište na Crnom Jaju! Termalna formula za dvoje uz 2 noćenja s Polupansionom, neograničeno kupanje u bazenima i korištenje sauna, i brojne druge pogodnosti za 1524 kune!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogat paket wellness užitaka i kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom u Hotelu Terme**** u istoimenim termama, samo 30-ak km udaljeno od Zagreba!

Ponuda uključuje ZA 2 OSOBE: 

3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi hotela Terme na bazi polupansiona (buffet doručak i večera),

neograničeno kupanje u unutrašnjem i vanjskom bazenu hotela Terme,

korištenje saune i fitness studia u hotelu Terme,

10 % popusta na wellness usluge u Spa & Wellness centru u hotelu Čatež,

dva ulaza dnevno u zimsku Termalnu rivieru ili ljetnu Termalnu rivieru,

10 % popusta na redovne cijene usluga u Centru zdravlja i ljepote u hotelu Terme,

jedan ulaz dnevno u bazenski kompleks hotela Čatež,

bogat animacijski program.

Svaku subotu 53% popusta na noćno kupanje u zimskoj Termalnoj rivieri (cijena s popustom 3,5 eura za odrasle osobe i 2,5 eura za djecu od 5 do 14 godina, plaćanje na licu mjesta).

Najveća Termalna rivijera u Regiji - Terme Čatež poznato su termalno i turističko središte Slovenije koje će Vas oduševiti svojim bogatim programom kupanja, wellnessa i zabave! U Termama Čatež pronaći ćete sve što Vam je potrebno za ugodan boravak i aktivan odmor: udoban smještaj, 12.000 m2 termalnih vodenih površina, relaksiranje u Spa&Wellness centru, sportski i poslovni centar, kao i golf igralište u Mokricama.

Tu je i bogati animacijski programugodno druženje u različitim restoranima, pubu ili „Pri kapitanu“ u centru kampa.

Hotel Terme**** nalazi se u mirnom dijelu Terma Čatež, udaljeno od svakodnevne vreve. Preporučamo ga svima koji žele odmor uz biranu wellness ponudu i u termalnim vodenim užitcima hotelskog unutarnjeg i vanjskog bazena.

Obavezne doplate na licu mjesta: boravišna pristojba po osobi i noći 1,27 eura i jednokratna prijava po osobi 1,50 eura.

Djeca bez obzira na godine plaćaju jednokratnu prijavu.

Djeca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne pristojbe, a od 7 - 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe

Za korištenje navedenog kupona kupac se obavezno mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je + 386 7 49 36 700 ili + 386 7 49 35 000 ili na mail: info@terme-catez.si (poslati i kod kupona).

Hotel Terme*** raspolaže renoviranim i novim sobama te apartmanima.

Ugostiteljska ponuda u hotelu iznenaditi će vas biranim gastronomskim i vinskim užitcima. Hotelski restoran nudi gostima bogat samoposlužni doručak s bio kutkom. Vrata su širom otvorena i u vrijeme ručka i večere.

Okusi i dekoracije jela, koja brižno pripremaju naši kuharski majstori, uvijek iznova oduševljavaju i najzahtjevnije gurmane u 'a la carte restoranu MM.

Trenutke opuštenosti uz kavu, čaj i cocktail, nude terase oba restorana te aperitiv bar.

U Termama Čatež je 11 izvora termalne vode, koja dolazi iz dubine 300 do 600 m, s protokom 60 litara u sekundi i temperaturom od 42°C do 63°C.

Termalna voda kroz cijelu godinu jamči ugodno kupanje u bazenima ljetne i zimske Termalne rivijere i u hotelskim bazenima.

Termalna voda otkrivena je na Čateškom polju, na obalama Save, prije više od 200 godina. Zapis o Čateškim toplicama iz 1855. godine navodi, kako su toplice u "čateškom vrbiku" poznate od 1802. godine. U to vrijeme, ljudi su sami kopali jame u šljunku ili pijesku, ogradili ih granama i u njima se »kaljužali«. Obzirom da je voda bila vrlo topla - leksikon navodi, da su čateški izvori bili najtopliji u banovini –hladili su se u obližnjoj Savi.

U sklopu hotela Terme, nalazi se Centar zdravlja i ljepote koji će Vas odvesti u svijet indijskih masaža, udružiti spretne ruke masera s prirodnim  elementima – eteričnim uljima, njegom i solju. Dočarati ćemo vam mudrost starih europskih kultura i „razmaziti“ vas, kako su to činili stari Rimljani i Irci na sjeveru Europe. Umiriti ćemo vaše misli i tijelo, bezbrižnim uživanjem u wellness programima, dodati ćemo malo adrenalina za bolju kondiciju vašeg tijela, a kozmetičkim programima  osvježiti ćemo vašu kožu.

ZIMSKA TERMALNA RIVIJERA

Na zimskoj Termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m2 unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama.

Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Kada je sporosti dosta, slijedi zabava na valovima ili na divljoj rijeci. Spustite se u vodene doživljaje na toboganu skakaonici ili kamikazi.Ljubitelje brzog spusta oduševiti će tobogan sa zatvorenom cijevi i svjetlosnim efektima, ako tražite iznenađenje za vas je drvo doživljaja.

Predlažemo da prije kupanja u bazenima Termalne rivijere, uživate sauna parku!


Ljubiteljima saune preporučamo posjet Sauna parka sa osam različitih sauna, za neponovljive užitke na 1.500 m² površine, u zimskoj Termalnoj rivijere, nudimo osam tematski različitih sauna: kristalna sauna, parna sauna, ekstremna sauna, indijanska sauna na otvorenom, solna sauna, infracrvena sauna, finska aroma sauna i aquaviva sauna.

Sauna park nudi i ugodno kupanje u dva rashlađujuća i dva relaksacijska bazena, odmor na terasi.  Za lijepu put, gostima su na izboru različiti solariji. 

AKTIVAN ODMOR

Terme Čatež su I izvrsno polazište za brojne izlete u slikovitu okolicu, pješice ili biciklom, kao i posjet kulturnim i povijesnim znamenitostima.

Za sport i rekreaciju u Termama Čatež možete se odlučiti na svakom koraku:

Kupanje i plivanje na Termalnoj rivijeri tenis, košarka, rukomet, odbojka na pijesku, trčanje po savskom nasipu, vožnja kanuima po jezeru, spust po rijeci Krki, ribolov u Savi i Krki, uspon na Sveti Vid, igranje golfa na obližnjim Mokricama, biciklizam…

Biciklistički putevi 

Biciklom se uputite duž četiri biciklistička puta po općini Brežice! Putovi vode manje prometnim cestama, brežuljcima i dolinama, duž bogatog prirodnog, kulturno-povijesnog i etnološkog naslijeđa općine Brežice.

U vrijeme biciklističke sezone, možete iznajmiti bicikl na recepciji kampa ili u TIC-u u Termama Čatež. 

ANIMACIJSKI PROGRAM

U Termama Čatež, s bogatom ponudom animacije pobrinuli smo se da gostima nikada nije dosadno! Tjedno osmišljavamo raznolik animacijski program za sve generacije.

Razgibajte se uz jutarnju vježbu na Termalnoj rivijeri ili nešto kasnije uz aqua u vodi! Večer provedite u ugodnoj okolici Tropskog vrta i zaplešite uz glazbu. 

Za Vaše mališane osmislili smo Mini klub!

Poznajete li Patuljka Čateža? 

Taj veseljak sjedi pred ulazom u zimsku Termalnu rivijeru i pripovijeda priče. Zaustavite se na trenutak i poslušajte ga...Otkriti će Vam kako smo u Termama Čatež otkrili blago i još puno toga, zbog čega je omiljen među djecom!

Ponudu za ožujak možete pogledati ovdje!


KAKO DO NAS?

Lokalnim putevima u Terme Čatež! Kako izbjeći gužvu u sezoni na međunarodnom graničnom prijelazu Bregana?

Autoput Zagreb - Ljubljana, izlaz Bregana, na semaforu skrenete desno za Breganu i vozite pravo. Prije benzinske crpke skrenete lijevo prema međudržavnom graničnom prijelazu Bregana/Slovenska Vas. Nastavite voziti lokalnom cestom za Mokrice uz autocestu do Termi Čatež!