Doživi Sarajevo ove zime! Provod za 2 osobe u Hotelu Ahar*** za samo 390 kuna uključuje 3 dana i 2 noćenja s doručkom uz piće dobrodošlice i desert!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sarajevo i gostoljubivi domaćini iz Hotela Ahar*** Vas očekuju! Uz 57% popusta provedite 2 noćenja sa doručkom s uključenim pićem dobrodošlice, bosanskim desertom, te uključenom boravišnom pristojbom, sve za 2 osobe!

Hotel Ahar*** udaljen je samo nekoliko kilometara od centra Barščaršije, gdje se ujedno i nalaze sve značajnije znamenitosti i turističke atrakcije grada kao Sarajevski tunel-muzej, Vrelo Bosne, Bosmal gradski centar, Nacionalni muzej Bosne i Hercegovine i Ali-pašina džamija.


Na Stupu, dijelu Sarajeva između Ilidže i centra smješten je skroz novi hotel Ahar***. Hotel ima 12 soba koje sadrže sve što Vam je potrebno za ugodan boravak, od bežičnog interneta, satelitsku TV ...

Ahar je hotel manjeg kapaciteta sa 28 kreveta smještenih u 12 soba. Svaka soba je opremljena po najnovijim standardima i posjeduje kupaonicu sa tuš kabinom, telefon sa direktnim izlazom, te wireless internet koja je besplatna.


Kreveti su prostrani sa madracima i posteljinom koji su sačinjeni od prirodnih tekstilnih vlakana po savremenim eko standardima.
Posebna pažnja se posvećuje održavanju visokog nivoa čistoće kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela.


Kupon vrijedi do 26.12.'16.!

Hotel gostima nudi sljedeće usluge: kavana/kafeterija i bar/salon.


Dodatne pogodnosti su:
Parkiralište za goste je besplatno.


Sobe sadrže:
besplatne novine.
Televizori su opremljeni sljedećim sadržajem: satelitska TV.
Dodatne su pogodnosti sušila za kosu.


Hotel Ahar posjeduje Caffe bar, te nudi mogućnost uživanja na terasi sa grill-om.

A kako su Sarajevo doživjeli naši prijatelji "putoholičari", ujedno i blogeri koje rado pratimo pogledajte ovdje.


CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem maila info@hotelahar.com

Dok ste u Hotelu Ahar ne propustiti posjetiti obližnji biser Sarajevo - Vrela Bosne. Za njih se slobodno može reći da predstavljaju najljepši dio Sarajeva, ponos Sarajlija koji su oduvijek slobodne trenutke provodili u prekrasnom ambijentu uz žubor rijeke Bosne. Prisustvo vode, bujna vegetacija, labudovi i patkice, svjež povjetarac sa Igmana, doživljaj je koji pruža svakom posjetiocu ugođaj koji se ne zaboravlja.