Imate glavobolje, migrene, bolove u vratu i leđima, ukočenost mišića....?Donosimo Vam relaksaciju uz deep tissue ili medicinsku masažu uz Balans centar za masažu iz Zagreba (60 min) za samo 95 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite želite li "deep tissue masažu" ili medicinsku masažu u trajanju 60 min za samo 95kn!!! Kuponi su iskoristivi do 03.12.2016. (do tad je potrebno krenuti na prvi tretman)!

Ponuda uključuje: Balans masaža - 2 opcije masaža u trajanju 60 min za 95 kn!


Prije kupnje odaberite:

Opcija 1) deep tissue masaža u trajanju od 60 min za 95 kn!

Opcija 2) Medicinska masaža u trajanju od 60 min za 95 kn! 


Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 


Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Deep tissue masaža 

Tehnika kojom se tretiraju miofascijalne strukture tijela (mišićno i vezivno tkivo). 

Smatra se izuzetno efikasnim tretmanom tijela, kojem je cilj smanjivanje/odstranjivanje različitih vrsta promjena i napetosti u tim tkivima i postizanje trajne promjene na bolje.

Sadrži različite vrste sporih, intenzivnih, ciljanih i duboko djelujućih zahvata. 


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel 092 341 3447, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kuponi su iskoristivi do 03.12.2016.( potrebno krenuti na prvi tretman)