Senzualan pogled svaki dan s minimalno truda! Ekstenzije trepavica "ruski volumen" od 2D-6D uz ljepilo sa serumom za rast prirodnih trepavica u Salonu Tajne Ljepote u Zagrebu uz 50% popusta!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izgledajte svaki dan super s minimalno truda, ujutro se umite i krenite, a navečer cijelu stvar začinite s malo crne olovke i sjenilom!

Ponuda uključuje: RUSKI VOLUMEN (2D-6D) uz ljepilo sa serumom za rast prirodnih trepavica.

Obratite nam se s povjerenjen jer u našem  salonu radimo sa profesionalnom opremom i priznatim Certifikatima CLD stilistice.

Radimo s ljepilom koje u sebi ima serum za rast Vaših prirodnih trepavica, ugradnja je bez neugodnog „peckanja“ u oku ili bilo kakvih alergijskih reakcija.

Ekstenzije trepavica od svile produljuju izgled prirodnih trepavica, čine ih gušćim, vrlo su lagane i potpuno su prirodnog izgleda.

Sam postupak ugradnje je vrlo ugodan i bezbolan, a traje od 120 – 180 minuta.

3D ekstenzije trepavica još su poznatije pod nazivom "ruski volumen". Idealne su za sve dnevne i večernje prilike jer osim što izgledaju prirodno, štede vrijeme koje žene obično gube na nanošenje i uklanjanje maskare. 

 Specifičnost ekstenzija jest u izuzetno tankoj dlaci od prirodne sintetike radi čega nema osjećaja težine na Vašim trepavicama bez obzira kolika njihova dužina bila.

Uz to, trepavice su izuzetno ugodne za nošenje i lako se održavaju; dovoljno ih je lagano pročešljati četkicom.

Odmah po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko dolaska na telefon: 01/889-7447!