Rješite se masnih naslaga tamo gdje Vam najviše smetaju! 12 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u salonu Tajna Ljepote u centru Zagreba za 450 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda centra Tajna Ljepote uključuje 12 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 3 x 4D kavitacija, 3 x radiofrekvencija tijela, 3 x limfna drenaža, 3 x lipo laser!

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji, neinvazivni tretman kojim ćete gubiti centimetre! 

Sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku, 4D kavitacija omogućuje da se zahvati znatno veća površina tijela koja se želi tretirati te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. Pri tome su sve 4 sonde fokusirane na zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima.


Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

JESTE LI ZNALI?

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji, neinvazivni tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na trbuhu, struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama, rukama i leđima (gornji i donji dio).


U jednom tretmanu moguće je tretirati više regija a da rezultati budu
vidljivi već nakon prvog tretmana!

RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 

Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!
Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

 

U profesionalnim rukama djelatnica ‘’Tajne ljepote’’ možete uživati od ponedjeljka do petka, od 09 do 21 sat, a subotom od 09 do 14 sati.

Obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku.