[ZAGREB] Apsolutni hit!!! Mezoterapija lica u trajanju 60 min sa hyaluronskim serumima u Salonu ljepote Diva uz 60% popusta za samo 99kn! Za odmah vidljive rezultate! Kupon vrijedi do 03.12.'16.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mezoterapija bez igala je suvremena, neinvazivna, znanstveno ispitana i klinički testirana metoda za njegu lica i tijela kojom se omogućava ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korištenjem postupka mezoporacije...

Ponuda uključuje: Salon ljepote Diva - mezoterapija lica za samo 99 kn!


Cijena uključuje: mezoterapiju lica u trajanju 60 min sa hyaluronskim serumima, za odmah vidljive rezultate. 


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 01 6646 796, uz KOD i ID kupona po primitku.


Mezoterapija bez igala je suvremena, neinvazivna, znanstveno ispitana i klinički testirana metoda za njegu lica i tijela kojom se omogućava ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korištenjem postupka mezoporacije.


To je visoko djelotvoran i ugodan postupak koji u potpunosti odbacuje korištenje tradicionalnih injekcija s iglama i mikro-iglama. Zasniva se na elektroporaciji i elektroosmozi čime se istovremeno vrši poboljšanje metabolizma i dostava hranjivih sastojka kako površinski tako i duboko u stanice kože, pojačava cirkulaciju krvi i limfe, potiče limfnu drenažu i detoksikaciju.


Mezoterapija bez igle bi se slikovito mogla opisati kao “sustav injekcija  koji ne koristi igle”, jer se unošenje lijekova i bio-aktivnih supstanci vrši preko kože tj. transdermalno. Posebno je značajno što je postupkom dermoelektroporacije moguće neinvazivnim putem preko kože, a ne ubodima igala u kožu i potkožno tkivo unijeti i velike molekule, kao što su hijaluronska kiselina, fosfatidil holin, kolagen, vitamini, diuretici, vazodilatori i dr.


Na ovaj način se tijelu, i koži posebno, direktno usmjeravaju supstance neophodne za njeno liječenje, njegu i bolje funkcioniranje. Njihova penetracija je višestruko veća od penetracije kozmetičkih preparata kada se oni nanose utrljavanjem u kožu. Utvrđeno je da kod takvog nanošenja preparata, kao i kod primjene ostalih dosadašnjih bioloških tretmana, svega oko 10 % aktivne supstance prodire u dublje slojeve kože. Mezoterapija bez igle međutim omogućava da se apsorpcija primijenjenih aktivnih supstanci (hijalurona,kolagena,vitamina i ostalih biostimulatora) poveća i do 99% na dubini do 1 cm, odnosno do 65% na dubini do 6 cm, što pruža zaista izvanredne mogućnosti u različitim estetskim tretmanima.


Metoda je inače i od strane FDA (Komisija za hranu i lijekove u SAD), dozvoljena kao alternativa injekcijama.


Osnova mezoterapije


Stanična membrana se sastoji od duplog lipidnog sloja koji odvaja citoplazmu (u kojoj se u osnovi odvijaju svi procesi kemijske razgradnje hranjivih materija i stvaranja energije potrebne za sve stanične funkcije i životne aktivnosti) od vanjskog sadržaja. Kroz lipidnu staničnu membranu molekuli mogu prolaziti difuzijom prema striktno definiranim biokemijskim i elektrofiziološkim uvjetima.


Sastavni dio građe ovog duplog sloja su “proteinske pore” ili “hidrofilni kanali” koji imaju funkciju da omoguće prolaz malih molekula i iona kroz staničnu membranu, koja inače na drugačiji način ne može biti pređena.  Prije nekoliko godina je otkriveno da ovi “kanali” mogu biti kratkotrajno aktivirani odnosno otvoreni i dodatno prošireni posebnim fizičkim impulsima kojima se djeluje na stanicu postupkom koji se naziva elektroporacija.