LIJEČNIČKI PREGLED ZA VOZAČKU DOZVOLU u Poliklinici LabPlus 2 u ZAGREBU za samo 279 kuna! Psihološko testiranje, pregled vida i pregled specijalista medicine rada uz gotove nalaze isti dan!

171 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izbjegnite redove i mjesece čekanja i obavite to kvalitetno i brzo, kupnjom ovog kupona! Ponuda Poliklinike LabPlus 2 uključuje liječnički pregled za vozačku dozvolu kategorije: AM, A1, A2, A ili B!

Ponuda Poliklinike LabPlus, Zagreb uključuje: Liječnički pregled za vozačku dozvolu.

Kategorije na odabir:
AM, 
A1, 
A2, 
A, ili
B.


Potrebno je donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava.

Nalazi su gotovi isti dan: psihološko testiranje, pregled vida, pregled specijalista medicine rada.

Nekoć je medicine rada bila usmjerena isključivo smanjenju rizika koje nosi radni proces. Mada je medicina rada dugo godina bila pupčanom vrpcom vezana samo uz radna mjesta, ona je novim zakonskim okvirom i pristupanjem Hrvatske Europskoj uniji dobila znatno prošireno mjesto i ulogu u hrvatskom društvu. Poliklinika je sukladno svom Kodeksu maksimalno prilagodila svoje uslugu medicine rada upravo tom, novom okviru koji je pred nama. 


Ponuda se ne odnosi na izvanredni liječnički pregled( kod osoba kod kojih je utvrđen udio alkohol u krvi ili je utvrđeno da u organizmu ima droga ili lijekova koji utječu na psihofizičku sposobnost.)