[CRIKVENICA] Gastro senzacija! Hrana u 4 slijeda (riblji/mesni meni) uz pjenušac i vino u Restaurantu Dida ili noćenje s doručkom i večera 4 slijeda u sobama Saint Alliance za 2 osobe već od 499kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 112,81 €
Ušteda 40%
Cijena 66,23 €

Za sve ljubitelje slow fooda donosimo gastro senzaciju popraćenu pjenušcem i vinima po slijedu za dvoje već od 499 kn! Ponuda se može iskoristiti do 05.12.'16. - restoranska ponuda, te do 05.11.2016. - smještajna!


Ponuda uključuje: Restaurant Dida - Hotel Saint Alliance, Za sve ljubitelje slow fooda donosimo gastro senzaciju popraćenu pjenušcem i vinima po slijedu za dvoje već od 499 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 4 slijeda hrane popraćena sa 4 slijeda pjenušca i vina za dvoje, te na izbor riblji ili mesni meni za neponovljivih 499 kn!

Opcija 2) 1 noćenje u sobama Saint Alliance sa doručkom + gastro senzacija večera u 4 slijeda sa 4 slijeda pjenušca i vina uz izbor menija za dvoje i za samo 799 kn!


MESNI MENU

Couvert

-pjenušac

.....

Caroaccio od bifteka sa salatom od šampinjona i parmezana 

I lički škripavac

-merlot terzolo 2013 istra

.....

Volovan od lisnatog tijesta nadjeven sa telećim raguom, šumskim gljivama i 

Grobničkim sirom

-Plavac Tomić 2014, Hvar

.....

Tagliata od odležanog ramsteka sa rukolom,povrćem i kozjim sirom

-crno 9 Galić 2015, Kutjevo

.....

Desert

-muškat Kozlovic 2015, Istra


RIBLJI MENU


Couvert

-pjenušac

.....

Tartar od tune sa suhim rajčicama, maslinama i kaparima

Salata od tikvica i cikle

-Malvazija Terzolo 2015, Istra

.....

Rimski njoki u umaku od kozica i ružmarina

-Pošip Rizman 2014, Dalmacija

.....

File brancina zapečen u pećnici sa krumpirom i pomidorinima

-Vugava Stina 2015, Brač

-

.....

Desert

-Muškat Kozlović 2015 Istra


Restoran “Dida” smješten je na šetnici između Selca i Crikvenice u vlastitom parku kojim dominira mediteransko bilje i drveće. Posebno smo posnosni na terasu našeg restorana s kojeg se pruža predivan pogled na more i otok Krk. 

Odlučili smo se posvetiti tradicionalnoj mediteranskoj gastronomiji koja je neiscrpna riznica zdrave hrane i iskonskih okusa. Pratimo godišnja doba i darove prirode, pa su tako svježe sezonske namirnice: voće, povrće, riba, meso - svakodnevno na našem meniju.


Privatni smještaj Rooms Saint Alliance okružen je zelenilom, a nalazi se u gradu Crikvenici, na samo 30 metara od šljunčane plaže na obali Jadranskog mora. Smješten je na tihoj i mirnoj lokaciji, u središtu parka punog hladovine.

Sve sobe u privatnom smještaju Saint Alliance imaju vlastitu kupaonicu s tušem, ormar, radni stol i stolicu. Većina soba uključuje balkon s pogledom na more ili park. Svi gosti mogu uživati u piću, kavi ili laganom jelu na velikoj zajedničkoj terasi. Na glavnoj terasi dostupan je besplatni bežični pristup internetu.

Objekt je udaljen 10 minuta hoda od središta Crikvenice s barovima, trgovinama, galerijama i restoranima koji poslužuju jela međunarodne te domaće kuhinje ili svježe morske specijalitete.



Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.


Obavezna rezervacija termina na br.tel.: 051-764-292, 051 761 070 - telefon restorana za narudžbe (ručak ili večeru), uz KOD i ID kupona po primitku.