[OSIJEK] VJEŽBOM PROTIV VIROZA I ZIMSKIH PREHLADA! Paket mršavljenja od 10 izvanrednih tretmana u Body Creatoru u Osijeku uz 80% popusta + 30kn popusta uz newsletter!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je da napravite nešto za sebe i za svoje zdravlje, a to je da se dovedete u formu već danas, kako biste se osjećali bolje, zdravije i sretnije! Za sve newsletter pretplatnike dodatnih 30kn popusta uz KOD!!! Ponuda vrijedi do 29.12.'16.!

Ponuda uključuje: Body Creator Osijek - 5 x Aktivno vježbanje u termo kapsuli, 3 x Infra crvena kapsula, 2 x Body wrapping, 1 x Antropometrijska analiza tijela, 1 x Prehrambeno savjetovanje.


Svi kupci ostvaruju dodatan newsletter popust od 30kn!!!

ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031 411 036 ili mobitel: 091 722 7112, uz KOD i ID kupona po primitku.

Opis paketa:

Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Neki od njih su : Infra crvena kapsulama suha ozonska kupka, body-wrapping i lipo laserska metoda.


Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje i nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Termo kapsule:

Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.

Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića.

Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.


 BODY WRAPPING

Body wrapping ima za cilj smanjenje celulita i dreniranje kritičnih zona tijela te smanjenje obujma.  Aktivne supstance djeluju na razgradnju  celulita, ali i na zatezanje kože i tonificiranje.  Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Može biti  hladni ili povezan sa infra crvenim zrakama ovisno o zdravstvenom stanju i željama klijenata. 


Antropometrijska i metabolička analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!


Pogledajte i našu ponudu za Zagreb!