Crno jaje i Calypso Zagreb nude Vam priliku života - da obiđete svijet u jednom danu i to na sam Advent!!! Posjetite Park minijaturnih građevina - Minimundus u KLAGENFURTU za samo 159kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ADVENT U PARKU MINIJATURNIH GRAĐEVINA! U prekrasnom parku na Vrpskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Osjećate se kao div! Odaberite između 2 termina: 03. ili 17.12.'16. uz prijevoz, turističkog pratitelja!

KLAGENFURT I MINIMUNDUS - ADVENT  Jednodnevni izlet


Termini:

1. 03.12.2016. RASPRODANO!!!

2. 17.12.2016.


PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak iz Zagreba u 07:00 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja prema Minimundusu - svijet minijatura i idealna zabava za djecu i odrasle. Doživite svijet u malom na Wörtherseeu. U parku je postavljeno preko 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima katedrala "Sagrada Familia" iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje. Slobodno vrijeme za šetnju kroz svijet minijatura. Nakon razgleda Minimundusa nastavak prema Klagenfurtu. Po dolasku u Klagenfurt slijedi šetnja gradom uz pratitelja putovanja. Klagenfurt ima jednu od najljepših starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom "Europa Nostra". U prekrasnim renesansnim dvorištima koja zasigurno pričaju jednu svoju priču, danas možete pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipične restorane. Slobodno vrijeme možete provesti u šetnji gradom, uživanju u kavi, kuhanom vinu ili obilasku božićnog sajma na središnjem gradskom trgu ili jednostavno u shoppingu. Planiran povratak oko 18:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje:

 

prijevoz autobusom

razglede prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

 

ulaznicu za Minimundus: odrasli 16,00 EUR, djeca 6-15 godina 8,00 EUR

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje

 

Nadoplata po želji u agenciji (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 1,2,3,4 50,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 50,00 kn

sjedala iza 2. vrata 50,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 150,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

Minimundus- svijet u malom, u prekrasnom parku na Vrpskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25. Dok šećemo Minimundusom stvara se osjećaj kao da smo dvadeset pet puta narasli, pa iz ptičje perspektive promatramo svijet. Jedino nam Eiffelov toranj svojom visinom (i tako malen), pruža mogućnost da prođemo ispod njega. Na samom ulazu posjetitelja dočeka Skala koja nas upozorava na mjerila malog svijeta, a kada iziđemo ponovo nas vraća u svijet realnih mjera. Ulaznica je prilog za nezbrinutu djecu svijeta. 

Posjet Minimundusu poseban je doživljaj kojeg ne smijemo propustiti!