Tiha noć, Sveta noć...ponoć je spava sve...osjetite blagdansku čaroliju predivne Austrije! Calypso Zagreb Vas vodi na Advent u Grazu i Mariazellu: 10.12. ili 17.12. uz prijevoz za samo 199 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udahnite opojne mirise cimeta, klinčića, osjetite nježne zvuke božićnih pjesmica i ispunite se blagdanskim duhom u najvećem austrijskom marijanskom svetištu “Gospe od Mariazella” i uživajte u čaroliji vječnog Graza...

MARIAZELL I GRAZ - ADVENT

Jednodnevni izlet

Termini:

1. 10.12.2016.  RASPRODANO!!!

2. 17.12.2016.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja prema Mariazellu - najvećeg austrijskog marijanskog svetišta. U samom središtu mjesta nalazi se prekrasna romanička bazilika, koja je izgrađena oko 1200 god. a posvećena je rođenju Djevice Marije. Bazilika ima bogatu zbirku u kojoj su pohranjene slike iz 1380 god. i druge dragocjenosti mađarskih kraljeva, a u ovo adventsko vrijeme okružena je brojnim štandovima iz kojih se šire mirisi kuhanog vina i medenjaka! Slobodno vrijeme za osobne programe, obilazak živih jaslica u dvorištu pivnice Girrer, baroknih jaslica u bazilici... Preporučamo posjet Kući medenjaka obitelji Pirker koja je poznata po izradi tradicionalnih mariacelskih medenjaka (doplata). Oko 14:30 sati polazak prema štajerskoj metropoli. Po dolasku u GRAZ šetnja ulicom Herrengasse do božićnog sajma i ledenih jaslica. Slobodno vrijeme za osobne programe. Planiran povratak oko 18:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom

razglede prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje


Cijena ne uključuje:

obilazak manufakture Pirker (obilazak je na njemačkom jeziku, informacije o terminima obilaska i plaćanju na licu mjesta - cca. 4,00 EUR po osobi)

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje

 

Nadoplata po želji (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 1,2,3,4 50,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 50,00 kn

sjedala iza 2. vrata 50,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 150,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)