[SPLIT] Imate glavobolje, migrene, bolove u vratu i leđima, ukočenost mišića....? Crno Jaje i Body Balance imaju rješenje za Vas - masažu cijelog tijela u trajanju 45 min za nevjerojatnih 65 kn!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se uz relax ili medicinsku masažu cijelog tijela u Body Balanceu iz Splita i rješite se svih bolova i briga bar na tren ;)! Kupon se može iskoristiti do 17.12.2016.!


Ponuda uključuje: Body Balance, Split - masaža cijelog tijela u trajanju 45 min za 65 kn!


Cijena uljučuje: relax ili medicinsku masažu cijelog tijela u trajanju 45 min.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 021 644 620, uz KOD i ID kupona po primitku.

Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 


Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.