ADVENTSKI VIKEND U BUDIMPEŠTI od 17/18.12. 2016.! Prijevoz autobusom, turistički pratitelj, noćenje s doručkom u hotelu 4* sa bazenom u Budimpešti, sve za 419 kuna!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite Budimpeštu u prekrasnom adventskom ruhu! Obavite shopping božićnih poklona… Očekuju Vas veliki popusti te otvoreni dućani i nedjeljom! Večera u Čardi sa etno programom, noćna vožnja brodom uz pjenušac i melodije Na lijepom plavom Dunavu ….uz 30% popusta!

Ponuda uključuje: ADVENTSKI VIKENDI U BUDIMPEŠTI 17/18.12. 2016. hotel 4* sa bazenom...Doživite Budimpeštu u prekrasnom adventskom ruhu. Obavite shopping božićnih poklona… Očekuju Vas veliki popusti te otvoreni dućani i nedjeljom za samo 419kn!  GARANTIRANO!!!


Cijena uključuje: 

prijevoz turističkim autobusom, 

turističkog pratitelja, 

smještaj u hotelu sa bazenom 4*+ u Budimpešti u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 1 noćenje/doručak, troškove organizacije i prodaje.


PLAN PROGRAMA

1.dan  

Polazak iz Zagreba u 05,00 sati sa Autobusnog kolodvora, te mogući polasci iz Varaždina i Čakovca.. Po dolasku u Budimpeštu  oko 10,00 h posjet i šetnja strogim centrom grada i atrakcijama koje pruža tradicionalno živahno subotnje prijepodne , pješačka zona Vaci, sa brojnim dućanima i zanimljivostima, slastičarnicom Gerbaud, te posjet najvećoj staroj tržnici, moguće je kušati gulaš u etno restoranu, posjetiti bar od leda….. 

U 14,00 sati odlazak u hotel, smještaj te slobodno vrijeme za odmor ili vlastite programe. U 16,00 h slijedi razgled grada sa stručnim vodičem- fakultativno - Budim - Ribarska tvrđava - crkva sv. Matijaša - Parlament - Gellert brdo - Opera - Andrassy avenija - Trg velikana - park Varosliget - kupelji Szecheny - mostovi na Dunavu

Večer u Budimpešti najljepša je uz večeru u Čardi sa etno programom, i – ili vožnjom brodom po Dunavu uz čašicu pjenušca i melodije “Na lijepom plavom Dunavu”-fakultativno – navedene programe potrebno je unaprijed rezervirati

2.dan  

Nakon doručka u 09:00 odlazak u shopping u Arena centar. U 11:00 h posjet baroknom gradu umjetnika Szentendre, najposjećenijem turističkom centru na Dunavu sa brojnim umjetničkim I modnim dućanima, restoranima, slastičarnicama, a svakako preporučujemo posjetiti tvornicu i muzej marcipana- fakultativno.

U 15,00 sati odlazak iz Budimpešte. Duža pauza u gradu Shiofok - discont koji je otvoren 24 sata Dolazak u Čakovec, Varaždin I Zagreb u kasnijim večernjim satima.


PO KUPNJI KUPONA REZERVACIJA SE SMATRA IZVRŠENOM TEK PO JAVLJANJU E-MAILOM NA: papageno-tours@zg.t-com.hr (s imenima putnika, datumom putovanja, kodovima kupona i kontaktom). U SUPROTNOM AGENCIJA NEMA OBAVEZU REZERVACIJE PUTOVANJA.