Provedite Božić u prekrasnom božićnom ambijentu u srcu grada Poreča! 4 dana uz 3 noći na bazi polupansiona u novootvorenom Boutique hotelu Melissa za dvoje i po promotivnoj cijeni od 2199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju 10 % popusta na a'la carte večere u restoranu Da Toni! Kupon je iskoristiv isključivo u periodu 23.-26.12.2016.! Djeca do 6 godina su GRATIS u sobi roditelja!

Ponuda uključuje: Provedite Božić u prekrasnom božićnom ambijentu u srcu grada Poreča, 4 dana /3 noći sa uključenim polupansionom u novootvorenom Boutique hotelu Melissa za dvoje i promotivnu cijenu od 2199 kn!


Cijena uključuje: 4 dana/3 noći sa polupansionom i korištenjem 3 h turske i finske saune. 


10 % popusta na a'la carte večere u restoranu Da Toni!

Klasična hotelska soba za 2 osobe

Klasična soba nudi sve samo ne klasično. Njen izgled i šarm će učiniti da se zaljubite u nju:

 Klima

 mini bar

 Besplatni Wi-Fi

 satelitski TV

 Sef

Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.

O Poreču


Smješten na zapadnoj obali Istre, Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti. Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja.


Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika.

Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen odmor prilagođen svakom gostu. 


Događaje u Poreču pogledajte ovdje!


Plaže u Poreču

Kakvoća mora na području Istre kontinuirano se prati od 1988. Na temelju višegodišnjeg ispitivanja, Višegodišnjim ispitivanjem uvedeni su kriteriji za ocjenu mora pa se tako , njegova kvaliteta ocjenjuje u četiri kategorije koje se obilježavaju u različitim bojama. Plava boja označava more visoke kakvoće, zelena boja more podobno za kupanje, uta boja znak je umjereno onečišćenog mora, dok je crvenom označeno jače onečišćeno more. Ovim se kriterijima nastoji ukazati i istaknuti obalna područja s vrlo čistim morem. Upravo je plava boja osnova projekta Plava zastava čiji je cilj očuvanje mora i obale. Plaže i marine s Plavom zastavom dokaz su čistog mora, kvalitetne usluge i opreme, a da bi ponijele ovo prestižno priznanje, moraju udovoljiti brojnim kriterijima projekta za očuvanje mora i obale koji se u Europi provodi od 1987, . godine, a od 2000 godine i u ostatku svijeta. Nagrada se dodjeljuje na razdoblje od 1 godinu dana i treba se svake godine ponovno zaslužiti.. Na porečkom Brulu ove je godine obilježeno svečano podizanje još jedne Plave zastave, 21. po redu, te je istaknuta svečano. Dvadeset plaža na području Poreča ponosi se Plavim zastavama, pa ih je tako na plažama ( Plave lagune) podignuto 9, a na plažama porečke Riviere 8 . od njih. U marini se vijori jedna, , dok su gradskim plažama dodjeljene 3. Poreč je već 12 godina uključen u međunarodni projekt za očuvanje mora i priobalja te sigurne plaže i obale. Grad iz godine u godinu dokazuje koliko doprinosi boljitku svojih građana i gostiju. 

S ponosom, nek se čuje glas da 20% Poreču pripada 20 posto svih Plavih zastava u Hrvatskoj!


Noćni život

Zabave u Poreču ima odista na svakom koraku. Krenete li s Trga slobode (Trg Slobode) do gradske rive tijekom ljetnih večeri pratit će vas zvukovi najvećih svjetskih hitova i plesni ritmovi iz brojnih klubova, noćnih barova i kafića, a oni koji žele iskušati svoju sreću, mogu to učiniti u magičnoj atmosferi porečkih casina.

Na ljetnim terasama hotela i restorana gostuju gotovo svakodnevno razni izvođači koji vas mame da iskažete svoje plesno umijeće, a lounge i beach barovi pokraj mora nude dodatno osvježenje u vrućim ljetnim noćima.

Cjelonoćni nezaboravan, doživljaj osigurat će vam najveći noćni klub na ovim prostorima, diskoteka Byblos. u kojoj su već gostovali svi eminentni glazbenici elektronskog zvuka: David Guetta, Erick Morillo, Umek, Sander Kleinenberg, Sharam, Axwell, Paul Oakenfold, David Morales… Lista je pozamašna, a i nagrade pristižu sa svih strana. Ove ih je godine DJ Mag uvrstio u TOP 71 svjetskih 100 klubova, mjesto što obećava vrhunsku zabavu na porečkoj rivijeri!!


Provedite aktivno svoj odmor....


Biciklizam

Ako ste zaljubljenik biciklizma, Poreč je pravo odredište za vas. Oni koji vole prirodu nesumnjivo će podjednako uživati u biciklističkim stazama koje se protežu duž morske obale, kao i onima koje prolaze ruralnim zaleđem, mediteranskim šumarcima, uz ostatke kaštela, prethistorijskih gradina, crkava i rustičnih vila..

S biciklom možete razgledati grad Poreč, zaustaviti se i predahnuti uz razgled veličanstvene Eufrazijeve bazilike, ali i uputiti se stazama koje će vam razotkriti prirodne ljepote Istre i odvesti do tajnovitog svijeta podzemnih Baredina. Užitak vožnje biciklom zasigurno će Vam donijeti staza kojom su prohujali profesionalni vozači na 2. dionici svjetske elitne utrke, Giro d’Italia.


Već u zimskim mjesecima putujuću Istrom naići ćete na biciklističke ekipe koji povoljne klimatske uvjete koriste za trening programe. Dobro označene staze na raspolaganju su svim uzrastima, a prema svojoj kondiciji možete birati između blažih i onih izazovnijih. .

Za boravka u Poreču svoje vještine možete iskušati na nekom od brojnih natjecanja, od rekreativnih do profesionalnih, uvrštenih u kalendar Svjetske biciklističke federacije..


Uzbudljiva povijest i prekrasne panorame nagradit će svaki napor, a sve počinje i završava u - Poreču!


Pješačenje

Pješačenje, trekking ili jednostavna šetnja najbolji je način na koji možete upoznati i razgledati Poreč, njegovu starogradsku jezgru, cijelu porečku rivijeru i k tome, ostati u odličnoj tjelesnoj formi. Aktivni odmor u dodiru s prirodom pozitivno će djelovati na vaše zdravlje i raspoloženje, a preporučujemo je svim dobnim uzrastima..

Poreč obiluje pješačkim stazama, a zahvaljujući dugim šetnicama u hladu borova svi će romantični šetači pronaći svoje mjesto na klupama uz more od centra grada do Plave lagune. a imate li dovoljno snage, možete svoju šetnju nastaviti dalje prema Zelenoj laguni i upoznati idilične porečke lagune i male uvale. .

Za rekreativce nemirna duha, na sjevernoj strani Poreča proteže se, sportsko-rekreacijskom zonom do Materade, staza kojom možete pješačiti na svježem zraku uz morski povjetarac..

Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi na porečkim pješačkim stazama zasigurno nećete biti usamljeni krenete li u bilo koje doba godine, sve od ranog proljeća pa do kraja zime., from early spring right up until the end of winter.


Nautičke Aktivnosti

Nautičarima će jednom otkrivene čari bistrog Jadranskog mora, postati izvor neprekidnog istraživanja i otkrivanja zamamno razvedene obale Istre i brojnih otočića. .

Sigurnu i mirnu luku za nautičku plovidbu pronaći ćete u jednoj od dobro opremljenih porečkih marina koje nude prepoznatljivu, kvalitetu usluge. Sve marine su odlično prometno povezane pa do njih možete pristići automobilom, brodom ili iz zračne luke..

U Poreču se nalazi pomorski granični prijelaz te ispostava lučke kapetanije pa njegove marine možete odabrati za trajni vez, ali i kao polaznu luku za jedrenje jadranskim prostranstvima..


Golf u Zelenoj laguni

Vrhunski užitak osiguran je svakom golferu koji zaigra na golf vježbalištu, u predivnoj uvali Molindrio, na samom ulazu u Zelenu lagunu, nedaleko od Poreča. Na mjestu kao stvorenom za golf,, uz impresivan pogled i intenzivan miris mora, moguće je uvježbavati gotovo sve udarce ove popularne igre.

Zaigrajte golf duž krivudava potoka uz koji su postavljene oznake do 250 metara udaljenosti za uvježbavanje duge igre, a nešto dalje u hladu i uz šum vodoskoka, smješteni su pitching green od 120 m² te veliki putting green od 300 m² s 18 18 rupa, idealni za uvježbavanje svih elemenata kratke igre. Ujedno su to i mjesta gdje se organiziraju natjecanja u puttingu. .

Vježbalište nudi mogućnost najma opreme za golf te pohađanja škole golfa koja priskrbljuje dozvolu za igranje. Pravo mjesto za golferice, golfere i one koji bi to željeli postati!!


Golf vježbalište Molindrio

NUDI:

– atraktivno pucalište za dugu igru do 330 m² obilježeno je zastavicama, oznakama za udaljenost i košarama za vježbu,

– pitching green od 120 za vježbanje kratke igre (umjetna trava)

– pitching green od 300 m2 sa 18 zastava (umjetna trava)


Dodatne mogućnosti:

– najam opreme za golf

– škole golfa


Radno vrijeme

Ljetno radno vrijeme (travanj - rujan):

08:00 do 11:00 i 17:00 do 20:00


Karting

Motodrom Poreč, udaljen samo nekoliko kilometara od centra grada, idealno je mjesto na kojem će svi zaljubljenici u brzinu, uzbuđenje i dobru zabavu zadovoljiti svoje potrebe za adrenalinom. Porečka karting staza dužine 600 m i 7 m, izgrađena je 1999 godine prema svjetskim standardima moto sporta. Danas je poznata kao najkvalitetnija hrvatska karting pista.

Karting na porečkom motodromu nudi prije svega, sigurnu, ali i adrenalinsku zabavu pojedincima, obiteljima, velikim grupama željnim novih uzbuđenja kao i team-building evente. Motodrom je otvoren tijekom cijele godine, a ponudom svojih sadržaja i kvalitetom usluge ispunit će sva očekivanja svojih posjetitelja.

Za one najmlađe, porečki karting nudi posebno osmišljenu stazu na kojoj djeca mogu sigurno voziti u Bambini bolidima.


Osim iznajmljivanja pojedinačnih bolida, stazu se također može iznajmiti za vožnju vašeg bolida ili drugog motosport vozila (motor, rally auto itd.).


Radno vrijeme:

09:00 – 21:00 svaki dan

U slučaju kiše ili mokre staze vožnja nije moguća iz sigurnosnih razloga. .


Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na br.tel: 00385 52 555 750 ili na e-mail: info@hotelmelissa.hr uz KOD i ID kupona.

Cijene su za dvije osobe, a za svaku dodatnu osobu u sobi je nadoplata od 25,00 eura na dan.

Djeca do 6 godina su gratis u sobi roditelja!