SPLIT - Elitna Nova Godina u "najlipšem gradu na svitu"! 2 noćenja s doručkom u sobi ili apartmanu Divota Apartment Hotela 4* + poklon boca vrhunskog vina Plavac Miloš...sve za dvoje i već od 839 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten u samome centru Splita Apartmani Divota idealno su mjesto za odmor, pogotovo kada je Split u adventskom i novogodišnjem ruhu pod motom "Split je hit, dođi u Split!" Svim kupcima Crnog Jaja nudimo mogućnost masaže u Wellnessu hotela uz nadoplatu 60 minuta masaže po želji za samo 200 kn!!! Kupon se može iskoristiti od 29.12. do 02.01.2017.!

 Ponuda uključuje: Divota Apartment Hotel 4* - Nova Godina u Splitu već od 839 kn!


Cijena uključuje: Divota Apartment Hotel 4 *- Luksuz u Splitu - Elitna Nova godina  u Splitu -3 dana /2 noćenja sa doručkom + poklon boca Plavac Miloš za dvoje već od 839 kn! 


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 2 noćenja sa doručkom u sobama Divota apartment hotela 4* + poklon boca Plavac Miloš za dvoje već od 839 kn! 

Opcija 2: 2 noćenja sa doručkom u apartmanima Divota apartment hotela 4* + poklon boca Plavac Miloš za dvoje već od 1039 kn! 


Mogućnost masaže u wellnessu hotela samo za goste preko Crnog Jajeta - nadoplata za masažu po odabiru u trajanju 60 minuta 200 kn!

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda i rezervacija na tel ili mail: +385 21 782 700, Mob: +385 91 404 1133 ili e-mail: info@divota.com , uz KOD i ID kupona po primitku.

Aparthotel Divota obuhvaća 5 lokacija u četvrti Veli Varoš u Splitu. Objekt nudi klimatizirane studije i sobe. Svi studiji uključuju besplatni WiFi, potpuno opremljenu čajnu kuhinju i TV ravnog ekrana. Do UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i rive ima 5 minuta hoda.

Sve smještajne jedinice sadrže aparat za pripremu kave i priključnu stanicu za iPod. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Svi studiji imaju prostor za sjedenje s kaučom te čajnu kuhinju opremljenu posuđem, perilicom posuđa i pećnicom.

Plaža Zvončac udaljena je približno 500 metara, a plaža Bačvice 1 km. Gosti aparthotela Divota mogu jednostavno doći do pješačkih i biciklističkih staza na brdu Marjan.

Glavni autobusni i željeznički kolodvor te trajektna luka iz koje polaze linije do obližnjih otoka nalaze se na 800 metara. Objekt je smješten 25 km od Zračne luke Split. Recepcijsko osoblje uz nadoplatu može organizirati uslugu prijevoza. 

Advent u Splitu

Tijekom prosinca, pa sve do polovice siječnja, u užem i širem centru Splita, na Rivi, trgovima i "kaletama" tijekom „Adventa u Splitu“ odvija se izuzetno bogat program. Početak „Adventa u Splitu“ označava  otvaranjem manifestacije „Božićni sajam na Rivi“, 01.12.2016. 

Već šestu godinu za redom se u gradu pod Marjanom održava jedinstveni Gastro Advent u svijetu. Svake nedjelje u prosincu se pale adventske svijeće, a čast donošenja svjetla pripada novinarima.

Adventski se vijenci izrađuju od namirnica iz mediteranske kuhinje, koja odiše skromnošću, ali i tradicijom i zdravljem. Gosti gastroadventa dolaze iz raznih zemalja svijeta, pomičući tako svoje običaje i delicije u brojnim splitskim restoranima, što je svojevrsna razmjena advenstkih čarolija, kroz okuse i mirise Božića. Cijeli grad živi u blagdanskom ozračju a gradski trgovi postaju adventske pozornice. 

SPLIT JE HIT, DOĐI U SPLIT!