Nova Godina u okolici Zadra! Dočekajte najluđi dan u godini u Villi Tade uz 2 noćenja sa doručkom i ALL INCLUSIVE gala večeru i živu muziku za samo 949 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nova Godina u Villi Tade! Povedite svoju bolju polovicu i uplatite Vam najluđi aranžman ove godine! Kuponi su iskoristivi od 30.12.2016 do 01.01.2017.!

Ponuda uključuje: Hotel Villa Tade*** - 3 dana/2 noćenja sa doručkom i doček Nove godine sa all inclusive gala večerom i muzikom za samo 949 kn/osobi!!!


All inclusive gala večera uključuje: 

Pršut, sir, juha goveđa sa domaćim rezancima, teleći rižoto, peka teleća koljenica, domaći pivac i purica sa krumpirom, kolač kuće, vino, rakija, sok i voda, vinski gulaš od 3 h.

Kuponi su iskoristivi od 30.12.2016 do 01.01.2017. 

Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji.

Prije kupnje kupona provjerite dostupnost željenog termina i napravite predrezervaciju na tel:(+385) 23 312 732 , a ODMAH nakon kupnje obavezna potvrda iste uz KOD i ID kupona po primitku. 

Villa Tade

Novoizgrađeni obiteljski hotel u malom mjestu u blizini Zadra, Debeljak. Na dobro odmjerenoj poziciji, u neposrednoj blizini mora i planine s druge strane, idealno je mjesto za odmor i zimi i ljeti. 

Ugodna okolina u ruralnom ambijentu

Hotela je uređen u seoskom stilu te Vam daje mir i tišinu daleko od buke grada. Duge šetnje u ruralnom okruženju možete začiniti kupanje u modernom bazenu koji se nalazi u maslinovom vrtu u neposrednoj blizini hotela. 

Dizajn interijera 

Pri uređenju hotela mislili smo na svaki mali detalj. Hotel je obogaćen s antičkim eksponatima pažljivo odabranim na raznim lokacijama u Hrvatskoj i svijetu. 

Sobe

Hotel ima 18 soba opremljenih kvalitetnim namještajem. Svaka soba je klimatizirana te ima vlastitu kupaonicu.