[KRAPINSKE TOPLICE] 3 dana zimske čarolije u hotelu Toplice uz paket uživanja za dvoje! 2 Polupansiona, neograničeno korištenje bazena, fitnessa, 1h saune, 30 min. masaže, sve za 999kn!

114 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na termalnim izvorima Krapinskih Toplica u Toplice Hotelu*** pronađite i Vi svoj izvor zdravlja, sreće i dobrog raspoloženja! Kupon vrijedi do 28.12.2016!

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u dvokrevetnoj sobi, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Toplice Hotela 3*, neograničeno korištenje whirlpool-a, korištenje fitness dvorane, jedno kupanje u vodenom parku "Aquae Vivae" - preko puta hotela, korištenje saune 1 h, 30 min. masaže, comfort oprema (papuče, ogrtač, šampon i gel za tuširanje), sve za 2 osobe.


Toplice Hotel*** je smješten u najljepšem dijelu Hrvatskog zagorja, svega 46 km od Zagreba. Sa 221 krevetom pruža ugodan smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama uz mogućnost korištenja 3. ležaja, kao i 2 apartmana. 

U mnogobrojnim prostorijama Toplice Hotel svojim gostima pruža ugodan i sadržajan boravak.


Dodatna pogodnost: 20 % popusta na masaže i tretmane na licu mjesta!

Sadržaji hotela:
131 soba, 2 apartmana
klima uređaj u 18 soba
zatvoreni bazen dimenzija 12,5 m x 7 m
whirlpool
finska sauna (na zahtjev)
fitness dvorana
masaže, tretmani
pansionski restoran
a-la-carte restoran
kavana

Sve sobe hotela imaju vlastite kupaonice, te su opremljene TV- om i telefonom.

Krapinske Toplice su poznato termalno liječilište, u literaturi poznate po ljekovitim hipertermalnim izvorima još od 1772. godine.

Termalnu vodu Krapinskih Toplica karakteriziraju četiri izvora hipertermalne vode temperature 39-41ºC, a kemijski je karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat.

Voda Krapinskih Toplica ocijenjena je kao 6. najkvalitetnija voda Europe!

Kupališnim kompleksom ponudit će se nekoliko unutarnjih bazena s termalnom vodom, tobogane, bazen s valovima, bazen za ronjenje, olimpijski bazen, velik broj sauna.


Posjetite svakako jednu od naših manifestacija i događaja u blizini:

11.11. Ceremonija krštenja mošta uz prigodne špelancije
16.11. Zagorje Blues etno festival - Tradicijska glazbala nekad i danas, Krapinske Toplice, Lucija slastice u 19 h, Stjepan Večković
06.12. Obilježavanje dana sv. Nikole uz prigodan popratni program
09. i 10.12. Zimska Toplička bajka, perivoj Parka pri bolnici, 17-23 h
18.12. Prva zimska noć u Muzeju krapinskih neandertalaca, Krapina
23.-26.12. Prigodne blagdanske radionice



U blizini posjetite još i....


Muzej Hušnjakovo

Novi Muzej krapinskih neandertaca slovi kao jedan od najmodernijih i najsofisticiranijih muzeja svijeta. Bogat najnovijim tehnološkim dostignućima uz brojne vizualne, olfaktivne i ine senzacije, donosi nam fascinantan svijet neandertalaca, ali i baca nas u vrijeme samog početka svijeta pa tako posjetitelji mogu uživati u rekonstrukciji kozmičke evolucije i bar na tren osjetiti svu snagu prapočetka.



Dvorac Trakošćan

Dvorac Trakošćan je smješten u sjeverozapadnom dijelu Hrvatskog zagorja između Maclja, Ravne gore i Strahinjčice. Nastao je u 13. stoljeću kao manja utvrda za nadzor puta od Ptuja prema bednjanskoj dolini. Od 1584. pa sve do početka drugog svjetskog rata drži gavlastelinska obitelj Drašković, a svoj današnji izgled dobio je u 19. stoljeću.


Marija Bistrica

Marija Bistrica najpoznatije je hrvatsko svetište i godišnje privlači više od 800.000 hodočasnika iz cijeloga svijeta na molitvu. Mjestom dominira crkva Blažene Djevice Marije koja izaziva strahopoštovanje svojom veličinom, okruženjem i značajem.