Adventska čarolija! Osjetite čaroliju Božića uz Svijet putovanja 10.-11.12.'16. u najljepšem gradiću Italije - Veroni, Vicenzi i posjetite Božićno selo BUSSOLENGO za 535 kn! Polazak busem iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite duh nadolazećih blagdana u jednodnevnom izletu 10.-11.12.'16. uz Crno Jaje i Svijet putovanja i posjet gradiću iz najljepše ljubavne priče Romea i Giuliette - Veroni, a nakon tog posjetite najljepše božićno selo kao iz bajke - Bussolengo!

ADVENT U VERONI & VICENZI

POSJET BOŽIĆNOM SELU BUSSOLENGU

Termin putovanja: 10.-11.12.2016.

1. dan ZAGREB – BOŽIĆNO SELO BUSSOLENGO – VERONA 

Polazak u 05:00 iz Zagreba s Autobusnog kolodvora. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju prema Veroni. Po dolasku odlazak prema  „Božićnom selu u Bussolengu“ www.ilvillaggiodinatale.it   koje je napravljeno prije 19 godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Kompletna postava sela se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost da zajedno sa vašom djecom zavirite u svijet patuljaka, glazbenih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Božićnjaku u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume. Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izloženi rukotvorine od drva, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, orginalne božićne čestitke s prešanim cvijećem….Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice. Odlazak prema VERONI i razgled najznačajnijih znamenitosti grada: PIAZZA DELLE ERBE – ARENA – PIAZZA BRA – VIA MAZZINI – PIAZZA DEI SIGNORI – GROBNICA SCALIGHERIJA – JULIJINA KUĆA. Slobodno vrijeme za uživanje u vlastitim programima do odlaska prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera uz nadoplatu. Noćenje.

2. DAN VERONA – VICENZA - SHOPPING U PALMANOVI

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u smjeru VICENZE. Po dolasku slijedi razgled grada koji je pod zaštitom UNESCO-a: TEATAR OLIMPICO (najstarije kazalište na svijetu) – PIAZZA DEI SIGNORI, BASILICA PALLADIANA, PALAČA CHIERICATI… Na povratku slijedi posjet shopping centru Palmanova Outleat/cca 3 sata. Po završetku shopping-a povratak za Zagreb.  Dolazak na mjesto polaska očekuje se oko 23.00 sata.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 580kn / 535 kn 

Minimalan broj putnika: 40 Rok za prijavu: 7 dana prije polaska


Cijena uključuje:

 

Prijevoz autobusom prema programu putovanja

1 noćenje u hotelu 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u okolici Verone na osnovi 1 noćenja s doručkom /švedski stol

sve razglede prema programu putovanja

licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta

jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti

troškove organizacije i prodaje aranžmana 


Cijena ne uključuje:

Sve ulaznice za objekte od osobnog interesauz doplatu

Ulaznica za Božićno selo u Bussolengu 1,00 € 

Boravišna pristojba u hotelu (obavezna doplata na recepciji hotela)- 1,00 €

Nadoplata za večeru u hotelu – 50,00 kn

Paket putnog osiguranja (Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja) – 41,00

Sve što izrijekom nije navedeno u rubrici „Cijena aranžmana uključuje“