Zimski praznici u Krakowu! Crno Jaje i Svijet putovanja vode Vas 05.-08.01.2017. u Krakowu uz prijevoz autobusom, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* po super cijeni za samo 1149kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

4 dana u čarobnom gradu Krakowu po super povoljnoj cijeni! Polazak u 23:00h dan ranije (04.01.2017.) sa autobusnog kolodvora u Zagrebu! Cijena vrijedi za 1 osobu!

ZIMSKI PRAZNICI U KRAKOWU


PROGRAM PUTOVANJA:  05.-08.01.2017.


1. dan  05.01. ZAGREB – KRAKOW

Polazak autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 23:00 dan ranije (04.01.2017.). Ugodna noćna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Austriju i Češku s pauzama za odmor. Po dolasku u Krakow u prijepodnevnim satima,panoramska vožnja i pješački razgled grada: Trg glavne tržnice, glavni trg grada i drugi po veličini u Europi nakon Trga sv. Marka u Veneciji, Florijanova vrata, utvrda Barbican, toranj i crkva sv. djevice Marije, poznate po svom oltaru i zvuku trube svakog sata. Smještaj u hotel. Večernja šetnja gradom u pratnji pratitelja putovanja. Noćenje.


2. dan  06.01. KRAKOW – WIELICZKA - KRAKOW

Doručak. Nastavak razgleda grada u pratnji lokalnog vodiča. Krakow, grad savršeno očuvanog arhitektonsko umjetničkog bogatstva, na listi je svjetske baštine UNESCO-a, jedan od centara kulture, religije i znanosti ovog dijela Europe. Odlazak na brdašce Wawel gdje se nalaze Kraljevski dvorac, jedna od najljepših renesansnih palače Europe, i katedrala, mjesto krunjenja i posljednje počivalište poljskih kraljeva. Odlazak do poznate židovske četvrti Kazimierz. Poslijepodne predlažemo odlazak do Wielicke, najvećeg rudnika soli u Europi. Razgled rudnika i muzeja uz pratnju vodiča. Rudnik krase prekrasne dvorane u kojima se nalaze razne skulpture od soli, podzemne kapele, restorani i koncertna dvorana. Povratak u hotel. Noćenje. 

  

3. DAN  07.01. KRAKOW – AUSCWITZ - KRAKOW

Doručak. Predlažemo izlet u Auscwitz, jedno od najstrašnijih mjesta u povijesti čovječanstva, poznat kao najveći i najozloglašeniji logor nacističke Njemačke u II svj.ratu. Izlet je fakultativan. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.


4. dan  08.01. KRAKOW - BRATISLAVA - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz Krakowa i vožnja prema Slovačkoj. Posjet najmlađoj europskoj prijestolnici - Bratislavi. Razgled započinjemo odlaskom do Dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Razgled ostalih znamenitosti: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, najistaknutija gotička građevina iz 14. stoljeća, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište... Slobodno vrijeme do polaska. Nastavak vožnje preko Austrije i Slovenije do Zagreba. Dolazak u Zagreb u kasnijim večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu

sve razglede prema programu

smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s doručkom

licenciranog turističkog pratitelje – vodstvo tijekom cijelog putovanja

lokalnog vodiča u Krakowu

osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju putovanja.


Cijena ne uključuje:

doplatu za jednokrevetnu sobu 350 kn

ulaznice za kulturno povijesne spomenike od interesa koji se posjećuju

izlet autobusom do rudnika soli Wielicka + ulaznica I stručno vodstvo (odrasli 22 eur / djeca 17 eur  )

izlet autobusom u Auscwitz + ulaznica i stručno vodstvo – 16 €

večera u tipičnom poljskom restoranu u Krakowu sa domaćim specijalitetima 30 EUR

putno osiguranje – 60,00 kn

 

Napomena: Fakultativni izleti realizirat će se u slučaju dovoljnog broja zainteresiranih putnika (min. 20 prijavljenih putnika) – preporučuje se prijava