[ZAGREB] WINE THERAPY u hotelu Phoenix****! Opuštanje u Wellness & SPA oazi & Vinski peeling tijela & Masaža s prirodnim uljem grožđa za samo 225 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomlađujuća ANTI-AGE njega provjerenom snagom mirisnog grožđa! Kupon vrijedi za 1 osobu i iskoristiv je do 15.12.2016.!

Grožđe i vino sadrže preko 1 000 sastojaka, među kojima su za kožu neprocjenjive supstance: vitamini, minerali, polifenoli i voćne kiseline, koje se učinkovito suprotstavljaju znakovima starenja svojim jedinstvenim učinkom ZAGLAĐIVANJA BORA.


VINSKI PEELING - Zbog prirodnih abraziva, vinski peeling za tijelo je nježan i primjeren za sve tipove kože. Iznimne sastojke iz ekstrakta šampanjca koža prima već u procesu odstranjivanja odumrlih  stanica.

   

Zato koža   peelingom ne gubi vlagu i nakon odstranjivanja odumrlih stanica izgleda svježe i pomlađeno.


MASAŽA S PRIRODNIM ULJEM GROŽĐA - Sastav masažnog ulja. Grožđe je savršen za čuvanje lijepe strukture epiderme, poticanje regeneracije, izdašno vlaženje i pomlađivanje kože. 



Aranžman uključuje:


Opuštanje u luksuznoj Wellness & SPA oazi hotela Phoenix

- Finska sauna

- Bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažom temperature vode 28°C

- Hidromasažni bazen temperature vode 35°C

- Prostor za odmor s ležaljkama

- Kutak s voćem, čajem i domaćim jabukama u prostoru Spa

- Trajanje: 120 min


Phoenix njega tijela:

- Wine therapy peeling tijela 

- Masaža s prirodnim uljem od grožđa

- Trajanje 45 min


Popusti koje Vam dodatno poklanjamo:

30% na Romantičnu ili Gurmansku večeru u više slijedova  (cijena sa popustom 144,00 kn po osobi)

30% na ostale Phoenix tretmane njege tijela:

- WINE THERAPY tretmane lice i tijela

- MILK & HONEY tretmane lice i tijela 

Za usluge potrebno se unaprijed naručiti!



Slobodno zatražite info o svim uslugama wellnessa na broj telefona:  01/2006 333

     

Upoznajte nas…

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdica u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je fine dining restoran Maestro, wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Romantični doživljaj u wellnessu uključuje opuštanje u hidromasažnom bazenu temperature 35°C i bazenu s mogućnošću protustrujnog plivanja temperature 28°C, vodenu i zračnu masažu, svjetlosnu terapiju, prostor za opuštanje, finsku saunu, tretmane aromatičnim solima, ugodnu glazbu i konzumaciju biljnih čajeva…

Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao.

Još jedno priznanje kvaliteti i usluzi koju pruža hotel Phoenix je i ono nedavno dobiveno za jedan od tri najbolja mala hotela kontinentalne Hrvatske.

Gdje se nalazimo?

Hotel Phoenix**** nalazi se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).

Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).

U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).

U blizini Maksimirskog parka (Zoo, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).

 

Nakon kupnje kupona za korištenje Wellness and  Spa oaze obavezna je prethodna rezervacija na e-mail: wellness@phoenix.hr ili broj tel: +385 (0) 1 2006 333, uz KOD i ID kupona po primitku.