Iskoristite 73% popusta na praktično i lagano GLAČALO NA PARU - Handy Steamer! Izglačajte i najosjetljiviju odjeću u samo 1 potezu!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Platite samo 119 kn za lagano i prenosivo Handy Steamer glačalo, uz koje ćete brzo i lako izglačati i najosjetljiviju odjeću! Kupon vrijedi do 10.01.2017.!

Ponuda uključuje: Handy Steamer - GLAČALO NA PARU! 


Izglačana odjeća u 1 potezu

Osvježavanje odjeće

Uklanjanje neugodnih mirisa

Bez kemijskih čistionica

Lagano i pogodno za putovanja


Dobijte ovo sjajno rješenje uz koje možete skratiti vrijeme glačanje čak 5 puta. Ujedno ćete osvježavati, čistiti i dezinficirati odjeću, stolnjake, posteljinu, zavjese.

Riječ je o revolucionarnom Handy Steamer glačalu. Ovo prijenosno, lagano glačalo na paru može i vama skratiti vrijeme glačanja do 5 puta. Osim za odjeću, idealno je za glačanje, osvježavanje i dezinficiranje bilo koje vrste tkanine.

Također, možete osvježiti i očistiti presvlake na sjedištima ili stolicama, namještaj i igračke. Najbolje od svega, u samo 1 potezu očistit ćete, dezinficirati, izglačati i ukloniti neugodne mirise.

Handy Steamer radi na principu jakog mlaza pare, koji učinkovita glača izgužvanu tkaninu. Istovremeno je dezinficira, jer visoka temperatura pare uklanja grinje, bakterije i druge alergene. Ali i neugodne mirise.

Handy Steamer neće uništiti ili izblijediti vašu odjeću kao što to mogu klasična glačala, jer ne dolazi u direktni dodir s odjećom. Zbog toga ne postoji rizik od progorijevanja ili uništavanja odjeće. Pored toga, ne koristi kemikalije koje uništavaju odjeću.

Naručite Handy Steamer i izglačajte i osvježite vašu odjeću u samo 1 potezu!


Lagano i prenosivo Handy Steamer glačalo, uz koje ćete brzo i lako izglačati i najosjetljiviju odjeću!

Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi 35 kn.

Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti OVDJE.