Wellness odmor u Zagrebu! 1 ili 2 noćenja u Hotelu Residence 3* sa doručkom za dvoje u Superior Suitu sa jacuzzijem i bocom pjenušca ili standard sobama uz saunu, teretanu, palačinke...već od 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 2 dana/1 noćenje uz jacuzzi, bocu pjenušca, saunu i teretanu ili 3 dana/2 noćenja uz 3h saune i teretane, kavu i vrhunske "ell bull" palačinke za dvoje uz do 44% popusta! Kupon vrijedi do 25.12.2016.!

Ponuda uključuje: Hotel Residence, Zagreb - Wellness odmor u Zagrebu 1 ili 2 noćenja sa doručkom za dvoje već 899 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 2 dana /1 noćenja sa doručkom za dvoje u prekrasnom Superior Suitu sa jacuzzijem i bocom pjenušca + korištenje saune i teretane za dvoje po senzacionalnoj cijeni od 899 kn!

Opcija 2) 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje u standard sobama + 3 h korištenja sauna i teretane + kava i "ell bull" palačinke za dvoje po senzacionalnoj cijeni od 979 kn!


Boutique hotel Residence kategorije 3* nalazi se u istočnome dijelu Zagreba, na samoj glavnoj prometnici uz tramvajsku zonu. Od samoga centra grada udaljen je tek 15-ak min., a od Maksimirskoga stadiona 4 tramvajske stanice.


Hotel ima vlastito osigurano vanjsko parkiralište i podzemnu garažu.


Vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju, turista koji glavni grad posjećuju individualno ili u grupi kao i sudionika i posjetitelja različitih sportskih manifestacija.


Naš hotel raspolaže najkvalitetnijom multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 16 sjedećih mjesta.

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja. Hotel raspolaže sa 16 vrhunski opremljenih soba te 1 apartmanom. Ukažete li nam povjerenje, nesumnjivo ćete prepoznati kvalitetu usluga i proizvoda koje nudimo.


Osim hotelskoga smještaja hotel Residence svojim gostima nudi opuštanje u lounge baru ili Wellness & SPA centru te bogatu gastronomsku ponudu steak housea El Bull, gdje ćete imati priliku uživati u velikome izboru svih vrsta steakova i bogatoj vinskoj karti. Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!


 Svakom je gostu na raspolaganju:

recepcija (00:00 – 24:00)

16 vrhunsko opremljenih soba

1 apartman

dizalo

dodatni ležaj

wine bar

multifunkcionalna dvorana

hotelski lobby-bar (7:00 – 23:00)

steak house El Bull (12:00 – 23:00)

mogućnost organiziranja raznovrsnih svečanosti, koktela, ručkova i večera

wellness-centar Residence površine 450 m2 (14:00 – 22:00)

mjenjačnica

usluga fotokopiranja, telefaksa i dr.

osigurano vanjsko parkiralište

podzemna garaža.


Dodatne pogodnosti za goste hotela:

bogat buffet-doručak

gratis korištenje fitness-dvorane

gratis WLAN u sobi

gratis WLAN u javnim prostorima

osigurano mjesto na vanjskom parkiralištu.

 

Ostale dodatne usluge:

posluga u sobu (7:00 – 23:00)

usluga lunch-paketa

elektronički sef u sobi/apartmanu

LCD TV sa satelitskim programima

protupožarni sustav

vododojavni sustav

usluga pranja i čišćenja

usluga glačanja

dječji krevetić na upit.


Sobe

Elegantno i moderno uređene sobe nude sve što Vam je potrebno da se kod nas osjećate kao kod kuće. Sve su sobe prostrane i prozračne, nude ugodnu i komfornu atmosferu, opremljene su posebno dizajniranim namještajem od toplih i prirodnih materijala, te sa pomno odabranim detaljima.

Prostrane i elegantne delux sobe s modernim i ugodnim namještajem idealne su za poslovne ljude i turiste. U sastavu je svake sobe vrhunski opremljena kupaonica, s kamenim umivaonicima te kadama i tuš-kabinama. Sobe su dostupne s bračnim krevetom ili s dva odvojena twin kreveta.


Sve sobe imaju vlastiti klimatizacijski sustav, posebne tamne zastore (dekore), detektor dima te vododojavni i SOS sustav.


Između ostaloga u sobi ćete naći i:

mini bar

radni stol

sušilo za kosu

kozmetiku visoke kvalitete

besplatan internet

LCD TV sa satelitskim programima

klimu

sef

stalak za prtljagu.


Apartman

Toplo ozračje moderno uređenih apartmana opremljenih u skladu s najnovijim trendovima jamstvo su kvalitetnog odmora koji je svima potreban kako bi bili spremni za nove izazove i svakodnevne obveze.

  

Superior Suite

Za one koji prilikom boravka žele uživati u vrhunskome luksuzu na raspolaganju je prostran i moderno opremljen apartman na 4. katu Hotela. Uređen pomno biranim detaljima te kupaonicom opremljenom jacuzzi kadom i tuš-kabinom, idealno je rješenje za goste koji žele osjetiti istinski luksuz.

Apartman je opremljen klimatizacijskim sustavom, posebnim tamnim zastorima (dekorima), detektorom dima, vododojavnim i SOS sustavom.

Korištenjem apartmana dobivate turn down uslugu s VIP tretmanom.

Između ostaloga u Superior Suite apartmanu ćete naći i:

mini bar

radni stol

sušilo za kosu

kozmetiku visoke kvalitete

jacuzzi kadu

tuš-kabinu

mekani kućni ogrtač

papuče

besplatan internet

LCD TV sa satelitskim programima

klimu

sef

stalak za prtljagu


Gastronomija

Uživajte u ugodnim i modernim ambijentima te vrhunskim okusima našeg Steak housa El Bull te wine bara s više od 100 odabarnih vrsta vina.


Restoran El Bull


Steak house El Bull smješten je u prizemlju hotela Residence***, restoran svojim imenom, ambijentom,vrhunskom ponudom i uslugom odiše elegancijom i profinjenom modernošću, koje s ponosom želimo predstaviti svojim gostima.

  

U ugodnom i modernom ambijentu steak housa El Bull uživajte u velikome izboru različitih vrsta steakova i ostalih internacionalnih specijaliteta od mesa, spravljenih od pomno biranih svježih namirnica što su jamstvo iznimnoga gastronomskog doživljaja. Uživajte u kulinarskim umijećima spremanja steaka! Naša vinska karta sadrži najkvalitetnija vina domaće i strane proizvodnje, ali nudimo i raznolik izbor ostalih pića po narudžbi gostiju. 

Bit će nam izuzetno zadovoljstvo organizirati za Vas poslovne večere, intimna druženja s prijateljima kao i razna druga događanja. Posebnu pozornost posvećujemo gostima sa specifičnim vrstama prehrane – vegetarijancima i veganima, kao i osobama alergičnima na mlijeko i pšenicu (laktozu i gluten).

S velikom pažnjom pripremamo buffet-doručak koji obuhvaća velik izbor jela. Poseban je naglasak pritom stavljen na odabir namirnica, njihovu kaloričnu vrijednost te kvalitetu pripreme.


Wine bar 

U vinskome baru hotela Residence nudimo više od 100 odabranih vrsta vina iz Hrvatske i ostalih važnih svjetskih vinskih destinacija. 

Degustirajte naša vina uz poslovni sastanak ili uz opušteno druženje s obitelji ili prijateljima.


Dodatne usluge

Za Vas ćemo organizirati prezentacije, sastanke sa zaposlenicima, intimna druženja, proslave s poslovnim partnerima ili prijateljima, gledanje važnih utakmica, rođendane, razne druge proslave, ručkove i večere. Također se opustite i u našem atraktivnom wellness-centru.


Multifunkcionalna dvorana

Multifunkcionalna dvorana hotela Residence opremljena je najnovijim dolby pro logic sustavom, projektorom, projekcijskim platnom i LCD TV-om.

Želite li organizirati manji sastanak do 16 sjedećih mjesta u ugodnome ambijentu, obratite nam se s povjerenjem i rezervirajte na vrijeme našu visokokvalitetnu multifunkcionalnu dvoranu smještenu u neposrednoj blizini vinskoga bara te uz poslovne partnere i prijatelje degustirajte neka od najboljih svjetskih vina.

Za Vas ćemo organizirati prezentacije, sastanke sa zaposlenicima, intimna druženja, proslave s poslovnim partnerima ili prijateljima, gledanje važnih utakmica, rođendane, razne druge proslave, ručkove i večere.

Wellness-centar Residence

Dio hotela Residence čini i atraktivan wellness-centar. Ponudom svojih usluga te intimnošću interijera prilagođen je modernomu čovjeku koji želi pobjeći od svakodnevnoga stresa.

Gostima hotela je na raspolaganju fitness-dvorana.

U našem wellness-centru možete u potpunosti uživati prepuštajući tijelo i duh raznim vrstama masaža, kozmetičkim uslugama kao i uslugama pedikure i manikure.

Tea room

Smirujući i opuštajući ambijent koji će Vam omogućiti predah od svakodnevnih obveza pronaći ćete u tea roomu wellness-centra. Uživajte u vrhunskim gastronomskim delicijama spravljenima od svježih sezonskih namirnica. Za potpuni doživljaj prepustite se osjetilima i kušajte najfinije salate, raznovrsne sendviče i isprobajte shakove pripremljene od svježega voća.