Odmor uz Crno Jaje i Terme Lendava! 2 polupansiona u Apartmanima Lipov Gaj***, kupanje u parafinskoj termalnoj vodi, saune, živa glazba...za dvoje uz 48% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 2 godine gratis sa dvije odrasle osobe u apartmanu sa polupansionom i kupanjem! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 23.12.2016.! Ponuda vrijedi od nedjelje do petka!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 polupansiona, smještaj u apartmanima Lipov Gaj ***; 

prehrana u restoranu hotela Lipa; 

neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); 

1 ulazak u hotelski svijet sauna (10 - 14 h) za vrijeme boravka; 

noćno kupanje (petkom i subotom); 

korištenje ogrtača; večer uz živu glazbu (utorkom i petkom); 

animacijski program, 

besplatno parkirno mjesto.

Ponuda vrijedi od nedjelje do petka! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 23.12.16.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija. Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 577 44 00 ili e-mail: info@terme-lendava.si, uz KOD kupona po primitku.


Aktivni obiteljski odmor

Apartmansko naselje Lipov gaj nalazi se u neposrednoj blizini lječilišnog kompleksa Terma Lendava i zajedno s Hotelom Lipa čini dvorište na kojem je gostima na raspolaganju cjelovita sportsko-rekreativna ponuda terma. Apartmani su idealan izbora za obitelji koje trebaju više prostora, a i za sve one koji žele više neovisnosti.

Među vinorodnim brežuljcima

Hotel Lipa srednje je veliki hotel s 120 soba i poslovično gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Osobni odnos osoblja stvara opušteno ozračje za odmor s obitelji ili udvoje. Lipa je i hotel pogodan za bicikliste i pješake, a u njegovoj okolici uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. Posebnost Terma Lendava je njihova termalna parafinska voda kakve nema nigdje drugdje u Europi. Gosti hotela njezine učinke mogu isprobati u bazenima ili uz zdravstvene i wellness usluge te kozmetiku na njezinoj osnovi.


Prostornost i razigranost

Apartmansko naselje Lipov gaj nudi 84 apartmana različitih veličina za od 2 do 5 osoba. Apartmani su opremljeni kupaonicom, kuhinjskom nišom, dnevnom sobom i spavaonicom, u jedinici za 4+1 osoba su dvije odvojene spavaonice.

Aktivno opuštanje

Svima koji Terme Lendava ne posjećuju samo zbog zdravlja nego i zato da bi se odmorili i prikupili nove snage na raspolaganju je velik izbor masaža, kupelji te programa za njegu tijela i lica. Posebnost wellness usluga u termama su parafinske obloge za ruke koje na najprirodniji način ožive kožu. Put do opuštanja nakon aktivnog dana je i posjet saunama.

Učinak pomlađivanja parafinske vode

Najvažniji izvor opuštanja u Termama Lendava je njihova ljekovita voda koja već mnogo godina pomaže ljudima jačati zdravlje i dobro raspoloženje. Iznimnu termalnu vodu odlikuje visok sadržaj parafina koji pozitivno utječe na vitalnost i mladenački izgled kože. Kupanje u vodi posebne zelene boje učinkovito rasterećuje organe za kretanje koji često najviše trpe zbog općeg stresa.

Aktivni odmor za staro i mlado

Terme Lendava sa svojom okolinom u kojoj dominiraju vinorodni brežuljci nude mnogobrojne mogučnosti za aktivni odmor. Od izleta, biciklističkih izazova do pojedinačnih i ekipnih sportova.

Bazeni za plivanje

Igralište za nogomet, košarku i odbojku

Najam bicikla

Fitnes

Nordijsko hodanje

Aerobik, vodena gimnastika, vođeni programi i rekreativna vježba


U Termama Lendava moguće je rezervirati i druge rekreativne i sportske aktivnosti, a mnogobrojne prirodne i kulturne zanimljivosti mame na kraće i dulje izlete.

Biciklistički i pješački izleti

Mnoštvo različitih dinamičnih biciklističkih i pješačkih staza vijuga između brežuljaka s crkvicama i vinogradima, a skreći i u susjednu Mađarsku i Hrvatsku. Pješačke ture su organizirane i u stilu nordijskog hodanja.


Biciklističke ture

Sedam biciklističkih tura s polazištem i ciljem u Lendavi dugo je od 20 do 65 kilometara. Dijelom vode i po Mađarskoj i Hrvatskoj, a sve uključuju prijedloge za razgledanje obližnjih znamenitosti.

Mura-Drava bike

Označene biciklističke staze povezuju Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i Mađarsku. Za lakšu navigaciju i orijentaciju sve su staze označene GPS koordinatama i biciklisti si ih mogu prenijeti u svoje biciklističke navigacijske uređaje. Staze nadopunjuju tematski izleti biciklom između vinograda i različitih turističkih zanimljivosti.


Pomurska planinska staza

Zaštićena područja prirode u Goričkoj izvrsna su prilika za otkrivanje prirodne i kulturne baštine regije, a po cijelom kraju vijuga i Pomurska planinska staza.


Pješački izlet po Lendavskim goricama

Kroz Lendavske gorice vodi staza do Piramide koja je s 327 metara tamošnja najviša točka. U kapelici Sv. Trojstva 1728. prirodno je očuvana mumija vojskovođe Hadika koji je, prema narodnoj predaji, 1603. pao u borbi protiv Turaka u obrani Lendave.


Piknik u prirodi

Poseban doživljaj kombinacije rekreacije s piknicima u prirodi, degustacijama vina te razgledanja kulturnih i prirodnih znamenitosti.


Lendavske toplice s parafinskom termomineralnom vodom

Lendavske toplice poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava. Kupanje u njoj omiljeno je među starijima i sportašima koji aktivnost na otvorenom završavaju u zagrljaju te jedinstvene parafinske vode. Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom. Kupanje je moguće u vanjskim ili unutarnjim bazenima.