Topla zima u Supetru na Braču! Guštajte ove zime na 4 dana i 3 noćenja u apartmanu Lada po super povoljnoj cijeni za samo 900 kuna za 4 osobe!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Još južnije to je toplije! Ugrijte se na blagom dalmatinskom suncu i ispijte kavu uz mirise mora! Za samo 225 kuna po osobi uživajte 4 dana u apartmanu Lada u Supetru na Braču!

Ponuda uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu, sve za 4 osobe.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail obrtsimunic@net.hr ili na mobitel 091 5681 549, te potvrda rezervacije nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

APARTMAN ima 50m2 u Supetru otok Brač sa adresom Put osega dolca 7a. 

Nalazi se na drugom katu zgrade. 

Ima privatan parking. 

WiFi u cijeni. 

Posteljina,ručnici, klima, veš mašina, mašina za tanjure u cijeni.


Apartman je kompletno opremljen sa svim aparatima, suđem i posuđem. Ima dvije sobe sa krevetima 140x200. Svaka soba ima TV.


Dnevni boravak ima TV i satelit. Ima kauč na razvlačenje kao pomoćni ležaj.
Orijentacija stana sjever-istok. Balkon sa pogledom na more.


Udaljenost od centra i sveg potrebnog 300 m.

SUPETAR


"Supetar je odista mjesto za idealan odmor... ljupko sunce pred kojim se plavi žal stidljivo razgaljuje kao bezazlena nevinost djevojke... a uvečer, mir je dubok...u srcu te škrte zemlje i nezahvalnog kamena, ima neki trenutak visoke i strasne domaće poezije neki vrutak ljepote na kojemu bi se trebalo zaustaviti... toliko je zvijezda, a njihovi su treptaji diskretni... mir ulazi u me..." Tako je o Braču i Supetru pisao Tin Ujević 1929. godine. Danas je Supetar grad od više od 4000 stanovnika, koji dišu pravim dalmatinskim načinom života, no taj čudesan mir, iako u nekom drugom obliku, i dalje je prisutan. Tko jednom dođe u Supetar, uvijek se poželi vratiti.


Supetar je pravi otočki gradić i najveće naselje na Braču, pravo je srce otoka smješteno na njegovom sjeveru. Izvrsno je polazište za istraživanje ovog prekrasnog, raznolikog i vrlo zanimljivog otoka. Supetar je ujedno administrativno, kulturno, gospodarsko i turističko središte, a trajektnom vezom odlično je povezan sa Splitom.


Supetar je nekad bio luka za Nerežišća – povijesnu otočku prijestolnicu u unutrašnjosti otoka. Ime Supetar (od sveti Petar) prvi put se spominje 1423. godine, a današnja urbanistička obilježja dobiva tijekom 17. i 18. stoljeća, kad su ga naselili stanovnici Donjeg Humca. Status Grada dobio je 1997. godine.
 Pod područje Supetra pripadaju obližnja mjesta: Mirca, Splitska i Škrip.


Supetar obiluje povijesnim naslijeđem, što ne čudi, jer njegova povijest seže u vremena rimskih careva. To potvrđuju ostaci iz 6. stoljeća: ranokršćanski mozaik pored Župne crkve i ville rustice na punti Sv. Nikole uz gradsku plažu Banj. Prošećite i do gradskog groblja i pogledajte mauzolej obitelji Petrinović, djelo Tome Rosandića, a iznad Supetra, s divnim pogledom na Brački kanal, posjetite jednu od 19 očuvanih ranoromaničkih crkvi na Braču, crkvicu sv. Luke. Ukoliko se uputite prema Vidovoj gori, kroz borovu šumicu i uživajući u kupinama koje rastu putem, a usput možda naiđete i na malo krdo konja, stići ćete do Trolokvi. To je zanimljiva lokacija s tri pojilišta, nekad vrlo važnog javnog dobra.


Najbitnija znamenitost i ponos Supetra ipak je Ivan Rendić (1849. – 1932.), njegov najpoznatiji umjetnik u povijesti, prvi značajni i umjetnički obrazovan kipar, koji se smatra ocem hrvatskog modernog kiparstva. Njegova prekrasna spomen zbirka nalazi se u Galeriji Ivan Rendić, u samom centru Supetra i blizini rive, iznad Narodne knjižnice. Radovi ovog velikana hrvatske skulpture osim u Supetru nalaze se u Trstu, Veneciji, Rijeci, Dubrovniku, Zagrebu i Koprivnici, a rad koji moramo spomenuti jest zvonik crkve u Ložišćima na Braču.

Osim posjeta zbirci, provedite “Dan s Rendićem” – kulturni je to đir koji vas vodi kroz najljepše dijelove Supetra, gdje se možete susresti s radovima i ostavštinom ovog poznatog Supetranina. Vodič za ovu kulturnu šetnju preuzmite u Turističko-informativnom centru u Supetru, odmah po izlasku iz trajekta.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom.  Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.