Ekskluzivna ponuda!!! 3 predivna dana u Sarajevu u Spa Hotelu Terme**** uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, neograničenom korištenju wellnessa i bazena za samo 849 kuna! Kupon vrijedi do 31.03.'17

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda koje se ne propušta! Predivan i luksuzan Spa Hotel Terme**** ugostit će Vas na 3 dana i 2 noćenja s doručkom, uz neograničeno korištenje bazena i wellnessa i to sve za 2 osobe za samo 849 kuna!


Ponuda uključuje: 

3 dana, 2 noćenja s uključenim doručkom za dvije osobe i besplatno korištenje wellnessa ( sauna, fitness ) i bazena.

Spa Hotel Terme **** je direktno povezan sa Lječilištem Banja Terme Ilidža i član je banjsko-rehabilitacijsko hotelske kompanije Hoteli Ilidža, ustanovljene 1892. godine, koju još čine Hotel Hercegovina deluxe ****, Hotel Hungaria deluxe ****, Auto – Camp Oaza ***  i restoran Labud u nacionalnom parku Vrelo Bosne, na samom izvoru rijeke Bosne.

Svi hoteli su smješteni su na Ilidži u prelijepom velikom banjskom parku sa fontanom na prostoru od 40 hektara.

Spa Hotel Terme **** raspolaže kapacitetom od 220 superior soba i koje su savremeno dizajnirane i opremljene sa kupatilom, sat TV, LCD ekranima, klimom, telefonom, wireless internet pristupom, mini barom, fenom i prilagođene svim zahtjevima klijenata uz poštivanje visokih normi u hotelijerstvu. Posjedujemo sobe i hotelske staze koje su prilagođene osobama sa invaliditetom.

Spa Hotel Terme udaljen je 7 km od centra grada Sarajeva, 2 km od međunarodnog aerodroma Sarajevo, 20-ak km od olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice te 3 km od najpopularnijeg izletišta u Sarajevu Vrela Bosne.


Sadržaj Spa Hotela Terme ****: A la carte restoran kapaciteta 400 osoba, aperitiv bar, 2 konferencijske sale kapaciteta 150 mjesta i 2 manje sale za rad u grupama kapaciteta 40 mjesta, velika konferencijska sala od 250 mjesta, moderno opremljen centar za fizikalnu i medicinsku rehabilitaciju, wellness centar i besplatan parking za goste i posjetioce uz fizički i video nadzor 24 sata.

Nacionalni restoran Labud, smješten na izvoru rijeke Bosne je dio naše kompanije Hoteli Ilidža gdje možete degustirati specijalitete bosanske i internacionalne kuhinje u skladu sa halal certifikatom i uživati u prelijepom pogledu na vodopad i prirodni tok rijeke Bosne.

Više o Ilidži

Ilidža kao specifično definirani prostor za život ljudi je oduvijek bila mondensko pribježište, ekološko utočište, turističko sastajalište, sportsko i rekreacijsko okupljalište.

Ilidža je sredina u kojoj je već odavno još od rimskog perioda preko otomanskog (koji je ovom prostoru dao pravo ime i valorizirao njegov potencijal; od korijena riječi "iladž" – što znači "lijek") do austro-ugarskog perioda razvijena tradicija zdravstvenog turizma, tradicija liječenja prirodnom, termalnom vodom, a sami lječilišni kapaciteti banjsko-rehabilitacijskog centra Banja Terme Ilidža stavljeni u rang najopremljenijih lječilišta u širem regionu.

Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.

Ilidža je mjesto koje pruža modernom čovjeku sve što mu je potrebno: netaknuta okolina, veliki broj aleja za šetanje i vožnju kočijama, biciklom; blizina gradskog, ekonomskog, kulturnog centra Sarajeva, banjsko-rehabilitacijski centar Banja.